FAQ

Menu

Meestgestelde vragen

Bieden jullie ook monitoring aan?
Ja, wij kunnen uw netwerk en systemen dag en nacht in de gaten houden. Op deze manier kunnen wij direct actie ondernemen als dit nodig is.
Moeten jullie altijd langskomen bij problemen?
Nee, doormiddel van onze handige online helpdesk kunnen wij eenvoudig uw PC op afstand overnemen om veel problemen op afstand op te kunnen lossen.
Wat voor software ontwikkelen jullie?
Wij leggen onze focus niet op een specifiek stukje software. De software die wij maken is gericht op de wensen van de klant en wat de klant nodig heeft. Wij gaan iedere uitdaging aan. Tijdens een intakegesprek inventariseren we wat het probleem is. We bespreken uw eisen en de mogelijkheden. Daarna gaan we aan de slag. Zodat in no-time alles kan en alles werkt.
Werken jullie landelijk?
Ja, Wij werken voornamelijk in het midden van het land, maar omdat ons bedrijf in het midden van het gelegen is en wij veel van onze werkzaamheden ook op afstand kunnen uitvoeren, is afstand van uw bedrijf voor ons geen probleem.
Leveren jullie ook consultancy diensten?
Ja, ook als u nog geen klant bij ons bent kunnen wij u voorzien van een advies of second opinion op het gebied van uw complete ICT infrastructuur.

Intresse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk
Wij zijn Merlin software
wij zijn software

Software beheer en ontwikkeling

Maatwerk software nodig? Wij zijn Merlin is allround softwareontwikkelaar en beheerder. We zijn specialist in het ontwikkelen van software en leggen de juiste API koppelingen. Voor optimale efficiëntie en snelheid van de bedrijfsprocessen.

Software Software
Wij zijn ICT Beheer

ICT Beheer

Goed ICT-beheer is belangrijk voor de continuïteit van uw organisatie. Daarom dragen wij grote zorg en verantwoordelijkheid voor uw ICT-systeem. Met een bak aan technische kennis lossen we iedere storing op en grijpen preventief in.

ICT Beheer ICT Beheer
ICT beheer Wij zijn Merlin
Wij zijn Websites
wij zijn websites

Maatwerk websites

We bouwen functionele en snelle websites voor iedere organisatie. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd de juiste oplossing en het juiste design. We creëren unieke geoptimaliseerde websites voor de ultieme klantervaring.

Websites Websites
wij zijn security

Security oplossingen

De beveiliging van uw data en bestanden is cruciaal. Voorkom dat belangrijke informatie verdwijnt of gelekt wordt met de securityoplossing van Wij zijn Merlin. Met dagelijkse backups en slimme virusscanners zijn uw bestanden altijd toegankelijk – en veilig.

Security Security
Wij Zijn Security
user
Direct technische hulp
time
Altijd bereikbaar
settings
Creatieve oplossingen
Gijsbert van den Ham
Gijsbert van den Ham – Directeur

Het is mooi om te zien dat klanten zorgeloos kunnen werken met de steeds weer nieuwe technologische oplossingen die wij als team bieden.

Wat vinden onze klanten

Alle Reviews Alle Reviews

Zij gingen je voor

topparken-logo
qsbv_logo
inoma-logo
heering-logo
vacantievreugd-logo
royalfoods-logo

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

*Met het invullen van uw email adres gaat u akkoord met het ontvangen van marketing emails gestuurd door Wij zijn Merlin
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie