Wij zijn Office 365

Office 365 beheer

Wilt u Office 365 op de meest efficiënte manier inrichten binnen uw bedrijf? Door de vele mogelijkheden van deze uitgebreide applicaties kan dat lastig zijn. Bij Wij zijn Merlin schieten we u graag te hulp. We helpen u met de implementatie en verzorgen het complete Office 365 beheer.

Neem contact op Neem contact op
Office 365 beheer onze werkwijze
Elipse Grid
Menu
Office 365 beheer efficiente manier
Altijd toegankelijk

Voordelen Office 365 beheer

Office 365 biedt tal van tools die op zakelijk gebied erg bruikbaar zijn. Denk aan gegevensverwerkers als Microsoft Word, Excel en PowerPoint, het mailprogramma Outlook en cloudopslag OneDrive. Om Microsoft Teams niet te vergeten, waarmee u altijd in contact staat met collega’s. De applicaties werken perfect samen en zijn vanaf ieder apparaat beschikbaar, mits dit goed ingericht wordt. En daar komt Office 365 beheer goed van pas. Zo wordt alles op elkaar afgestemd, zodat de workflow in het bedrijf verbeterd wordt.

Neem contact op Neem contact op
Veilig en efficiënt

Office 365 beheer op maat

Met Office 365 beheer van Wij zijn Merlin kiest u voor snelle toegang tot alle applicaties, waar u ook bent. Dat niet alleen, want we zorgen ook voor een goede afstemming en helpen u bij het inrichten van e-mail en de cloud. Zo worden bestanden bijvoorbeeld automatisch online bewaard, dit met de juiste beveiliging. En is het tijd om Office 365 te verlengen? U hoeft nergens aan te denken, want wij regelen dat voor u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u zich bezighouden met de werkelijke bedrijfsvoering.

Neem contact op Neem contact op
Office 365 beheer diensten
Office 365 beheer en ICT
Uitgebreide support

Office 365 beheer en ICT

Samen met u stemmen we uw wensen af en regelen we de toegangsrechten per medewerker. Dit kunnen we ook inrichten per apparaat. Alles kan, wij gaan geen uitdaging uit de weg! En wilt u op een later moment opschalen, of de Office 365 werkplek inrichten voor een nieuwe collega? Dat is binnen een mum van tijd geregeld. Als full-service ICT bedrijf kunnen we u bij Wij zijn Merlin ook op andere gebieden van dienst zijn. Cloud beheer, het inrichten van uw netwerken en IP-adres, VoIP telefonie en nog veel meer.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel

Diepgaande Technische Expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren

Office 365 beheer uitbesteden? Neem contact op!

Wilt u tijd besparen door het Office 365 beheer uit handen te geven? Bij Wij zijn Merlin zorgen we voor snelle implementatie, zodat u tijd overhoudt voor andere zaken. Wij streven naar een verbeterde workflow, nu en in de toekomst. Bij eventuele vragen of problemen in de toekomst staan we graag voor u klaar. Meer weten over onze services en Office 365 beheer? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Office 365 Beheer online
Office 365 Beheer het team
Office 365 beheer hardware