Wij zijn maatwerk

ICT bedrijf Harderwijk

Een ICT bedrijf in Harderwijk inschakelen voor uw ICT beheer? Wij zijn Merlin staat graag voor u klaar. We bieden ondernemers in het MKB maatwerk ICT oplossingen. Voor verhoogde continuïteit op de werkvloer.

Neem contact op Neem contact op
Maatwerk software
Elipse Grid
Menu
Voordelen van Maatwerk Software
Onze maatwerk oplossingen

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Harderwijk?

Wij richten ons op uw gehele ICT omgeving en slaan hierbij niets over. Wanneer het nodig is, ondernemen wij gepaste actie, zodat de continuïteit op de werkvloer gewaarborgd blijft. Onze specialisten gaan op een zorgvuldige wijze om met uw systemen. Dat blijkt uit de manier waarop wij werken. Als echte IT’ers lossen wij alles op. Wij geven eerlijk advies, kunnen niet alleen vervangen, maar ook repareren en leveren indien gewenst refurbished servers met garantie.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Zakelijke telefonie oplossing in Harderwijk

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin bent u telefonisch altijd goed bereikbaar in Harderwijk. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. We programmeren de telefooncentrale zelf waardoor we maatwerkoplossingen aan kunnen bieden. Wat u ook bedenkt, wij regelen het. Denk aan automatische doorschakelingen, verwijzende voicemails, bel menu’s, wachtrijen en meer!

Neem contact op Neem contact op
Software voor de lange termijn
systeembeheer harderwijk
We zorgen dat alles werkt

Systeembeheerder Harderwijk

We verzorgen uw complete systeembeheer in Harderwijk. Oftewel, we zorgen ervoor dat alles werkt. Is er een probleem of een storing? Dan lossen wij het snel en goed op. We brengen uw systemen in kaart en maken op basis daarvan gefundeerde keuzes. Met ons systeembeheer hoeft u zich geen enkele zorgen meer te maken om uw ICT omgeving.

Neem contact op Neem contact op
Van essentieel belang

IT Beheer Harderwijk

Bent u op zoek naar een partij die al uw IT systemen beheerd? Het IT beheer is een belangrijke factor voor elk bedrijf, groot of klein. Het is van essentieel belang om uw IT-infrastructuur goed te onderhouden om de efficiëntie op de werkvloer te verbeteren en de risico's van uitval te verminderen. Wij zijn Merlin ontfermt zich niet alleen over uw digitale apparaten zoals uw printers, telefoons en computers. We kunnen ook uw software, hardware en netwerken beheer.

Neem contact op Neem contact op
IT beheer harderwijk

Direct een ICT-bedrijf in Harderwijk nodig? Neem contact op

Heeft u direct een ICT-bedrijf in Harderwijk nodig? Neem dan contact op met Wij zijn Merlin. Ga voor het hoogste niveau en laat uw ICT over aan Wij zijn Merlin. Uw specialist. Vul nu ons contactformulier in, zodat onze medewerkers spoedig contact met u kunnen opnemen. Onze klanten zijn telkens weer tevreden met de manier waarop wij hun systemen onderhouden en waarderen onze persoonlijke aanpak. Kiest u ook voor het beste systeembeheer? Schakel dan ons ICT-bedrijf in Harderwijk in.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie