Wij zijn maatwerk

ICT bedrijf Harderwijk

Een ICT bedrijf in Harderwijk inschakelen voor jouw ICT beheer? Wij zijn Merlin staat graag voor je klaar. We bieden ondernemers in het MKB en ZZP maatwerk ICT oplossingen. Voor verhoogde continuïteit op de werkvloer.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT bedrijf Harderwijk op maatwerk
Elipse Grid
Menu
ICT bedrijf Harderwijk werkwijze
Onze maatwerk oplossingen

Hoe werkt ons ICT bedrijf in Harderwijk?

Wij richten ons op jouw gehele ICT omgeving en slaan hierbij niets over. Wanneer het nodig is, ondernemen wij gepaste actie, zodat de continuïteit op de werkvloer gewaarborgd blijft. Onze specialisten gaan op een zorgvuldige wijze om met jouw systemen. Dat blijkt uit de manier waarop wij werken. Als echte IT’ers lossen wij alles op. Wij geven eerlijk advies, kunnen niet alleen vervangen, maar ook repareren en leveren indien gewenst refurbished servers met garantie.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

Zakelijke telefonie oplossing in Harderwijk

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin ben je telefonisch altijd goed bereikbaar in Harderwijk. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. We programmeren de telefooncentrale zelf waardoor we maatwerkoplossingen aan kunnen bieden. Wat je ook bedenkt, wij regelen het. Denk aan automatische doorschakelingen, verwijzende voicemails, bel menu’s, wachtrijen en meer!

Neem contact op Neem contact op
ICT bedrijf Harderwijk zakelijke telefonie
ICT bedrijf Harderwijk systeembeheerder
We zorgen dat alles werkt

Systeembeheerder Harderwijk

We verzorgen jouw complete systeembeheer in Harderwijk. Oftewel, we zorgen ervoor dat alles werkt. Is er een probleem of een storing? Dan lossen wij het snel en goed op. We brengen jouw systemen in kaart en maken op basis daarvan gefundeerde keuzes. Met ons systeembeheer hoef jij je geen enkele zorgen meer te maken om jouw ICT omgeving.

Neem contact op Neem contact op
Van essentieel belang

IT Beheer Harderwijk

Ben jij op zoek naar een partij die al jouw IT systemen beheerd? Het IT beheer is een belangrijke factor voor elk bedrijf, groot of klein. Het is van essentieel belang om jouw IT-infrastructuur goed te onderhouden om de efficiëntie op de werkvloer te verbeteren en de risico's van uitval te verminderen. Wij zijn Merlin ontfermt zich niet alleen over jouw digitale apparaten zoals je printers, telefoons en computers. We kunnen ook jouw software, hardware en netwerken beheren.

Neem contact op Neem contact op
ICT bedrijf Harderwijk IT beheer
ICT bedrijf Harderwijk de beste keuze
Altijd en overal

Waarom kiezen voor Wij zijn Merlin?

ICT in Harderwijk kun je het best overlaten aan de specialisten van Wij zijn Merlin! Wij hebben namelijk jarenlange ervaring op het gebied van ICT. Onze specialisten zijn flexibel en kijken altijd verder dan hun neus lang is. Vraag je ons om een probleem met jouw netwerk op te lossen? Dan kijken we bijvoorbeeld niet alleen naar jouw netwerk, maar ook naar de verschillende systemen. Wij zijn proactief en denken graag met je mee. Zo geven we jou, waar mogelijk, ook preventief advies.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

ICT uitbesteden aan ons ICT bedrijf in Harderwijk

Wil je de ICT in Harderwijk uitbesteden aan een team van specialisten? Dan staan wij voor jou klaar! ICT is erg veelzijdig en kan voor een leek soms lastig te begrijpen zijn. Wij zijn Merlin bestaat uit een team van specialisten, met ieder zijn eigen expertises. Samen zorgen we ervoor dat jouw ICT in Harderwijk goed geregeld is! Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT bedrijf Harderwijk hardware aansluiten
ICT bedrijf Harderwijk experts
ICT bedrijf Harderwijk online werkplekken