Wij zijn maatwerk

Maatwerk software specialist

Zoekt u een maatwerk software specialist? Bij Wij zijn Merlin staan we graag voor u klaar. We ontzorgen u volledig en bieden een oplossing voor ieder vraagstuk. Lijkt iets ingewikkeld? Een uitdaging gaan wij niet uit de weg! Neem contact met ons op voor al uw vragen over software en koppelingen.

Neem contact op Neem contact op
maatwerk software specialist
Elipse Grid
Menu
maatwerk software specialist harderwijk
Efficiëntie in uw bedrijf

Maatwerk software oplossingen

Het inrichten van software vereist een goed plan van aanpak. Dat is bij iedere organisatie anders. We starten met het gestructureerd in kaart brengen van uw huidige systemen, en bieden op basis daarvan de beste oplossing. Uiteraard houden we ook rekening met uw wensen. Zo weet u zeker dat u kiest voor maatwerk software oplossingen die volledig aansluiten bij uw bedrijf. Ook bij vragen achteraf staan we graag voor u klaar.

Neem contact op Neem contact op
Volledige ontzorging

Software oplossingen met maatwerk applicaties

Uw vraagstuk lijkt misschien erg complex, maar voor alles is een oplossing. Wij bieden diverse maatwerk applicaties waarmee we processen efficiënter inrichten. Zo krijgt u meer grip op de workflow van uw bedrijf, en kunt u zich richten op de bedrijfsvoering zonder u zorgen te maken over de werking van software. Van Microsoft tot Apple en van Google G-Suite tot SharePoint, wij zorgen voor maatwerk software oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en bedrijf. Hierbij kijken we zowel naar interne functionaliteit, als het opslaan van gegevens in de cloud.

Neem contact op Neem contact op
Specialist op het gebied van maatwerk software
Maatwerk software door onze specialisten
Allround systeembeheer

ICT & software oplossingen op maat

Weg met software frustraties, kies voor een altijd soepele werking van al uw software. Ook voor het inrichten van hardware en overige ICT zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over wat goede oplossingen voor uw bedrijf zijn. U kunt op ons rekenen, zowel voor maatwerk software oplossingen als voor het opzetten van overige verbindingen. Denk aan het instellen van Office 365 en mailprogramma’s, connecties met printers, VoIP-telefonie en alle andere zaken die met ICT te maken hebben.

Neem contact op Neem contact op

Schakel een maatwerk software specialist in

Onze maatwerk software specialist gaat graag met u aan de slag om te inventariseren wat de wensen zijn en waar verbeterslagen te maken zijn. Hierbij denken we graag met u mee, want met de beste oplossing hoeft u uiteraard niet zelf te komen. Wij weten wat werkt. Spreekt dit u aan, en zoekt u een partner die u volledig kan ontzorgen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie