wij zijn Office 365

Office 365

Wij zijn Merlin verzorgt de implementatie van Office 365 in jouw bedrijf. Inrichten, beheren en onderhouden, we regelen alles voor het MKB en ZZP. Dat kunnen we als geen ander. We realiseren voor iedere onderneming maatwerk.

Neem contact op Neem contact op
Office 365
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Wat kan je allemaal met Office 365?

Office 365 zorgt voor een koppeling met verschillende apps die je zakelijk nodig kunt hebben. Denk aan Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive en nog veel meer. Je kan deze applicaties gebruiken op PC’s, MAC’s, tablets en telefoons. 

Kan het kwaad als Office 365 niet verlengt wordt?

Als je Office365 niet tijdig vernieuwd, zullen belangrijke gegevens zoals klantgegevens, e-mailberichten, documenten etc. verwijderd worden. Wij zijn Merlin zorgt voor een soepele en snelle implementatie.

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Voordelen van Office 365
Gemak & functionaliteit

Voordelen van Office 365

Office 365 biedt jouw bedrijf een hoop gemak en functionaliteit. Je beheert al jouw bestanden eenvoudig online. Zo heb je altijd – en via elk device – toegang tot de nieuwste versies van jouw documenten. Het Office 365 pakket verlaagt de werklast, verbetert efficiënte en bevordert een goede samenwerking tussen medewerkers.

Neem contact op Neem contact op

Office 365 voor uw bedrijf

Het Office 365 pakket heeft veel potentie. Wij zijn fan. Implementatie van het pakket regelen wij in een handomdraai. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw medewerkers de juiste rechten hebben, dat iedere digitale werkplek optimaal is ingericht en dat jouw bestanden altijd veilig en toegankelijk zijn. Wel zo fijn! Je geniet van de voordelen aan de voorkant, wij regelen alles aan de achterkant.

Altijd en overal toegang

Voor iedere organisatie

Aan de slag met het Office 365 pakket? Wij zijn Merlin staat voor je klaar voor een soepele en snelle implementatie. We bieden iedere organisatie een passende oplossing, niks is ons te gek. We dragen grote verantwoordelijkheid voor jouw systemen en gaan met jouw software om alsof het van onszelf is. Dat zie je terug in onze manier van werken.

Neem contact op Neem contact op
Voor iedere organisatie
psychologiepraktijk van buuren office 365
Psychologiepraktijk van Buuren

Melissa van Buuren

Psychologiepraktijk van Buuren is in 2022 overgegaan naar MS365. De migratie is vlekkeloos begeleid door het team van Wij zijn Merlin en ook de daarna hebben we met volle tevredenheid gewerkt met MS365. Het biedt een hoge functionaliteit en je werkt er makkelijk mee. Dank Evert en zijn team!

Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering