wij zijn Technische oplossingen

Technische oplossingen

Wij zijn Merlin biedt technische oplossingen. We combineren onze maatwerk softwareoplossingen met jouw website en creëren unieke maatwerk toepassingen. Zo maken we alles mogelijk voor het MKB en ZZP. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact op Neem contact op
Technische Oplossingen
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Welke technische oplossingen biedt Wij zijn Merlin?

Wij zijn Merlin legt koppelingen tussen verschillende softwaresystemen. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk modules op je website waarmee je beter aan de wensen van je klanten kunt voldoen of maatwerk plugins om je klanten van de juiste informatie te voorzien. 

Zijn de technische oplossingen bij Wij zijn Merlin maatwerk?

Wij creëren inderdaad unieke maatwerk toepassingen en combineren onze maatwerk softwareoplossingen met je website. Met de technische oplossingen van Wij zijn Merlin kan een website volledig afgestemd worden op specifieke wensen en behoeften van de organisatie. 

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Voordelen van onze Technische oplossingen
Technische oplossingen

Voordelen van onze Technische oplossingen

Met de technische oplossingen van Wij zijn Merlin kan jouw website volledig afgestemd worden op de wensen en behoeften van je klanten. We leveren maatwerk. Dat betekent dat de technische oplossing volledig is afgestemd op je organisatie. Voor maximale efficiëntie.

Neem contact op Neem contact op

Koppeling tussen systemen

Wij zijn Merlin legt koppelingen tussen verschillende softwaresystemen. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk modules op jouw website waarmee je beter aan de wensen van je klanten kunt voldoen of maatwerk plugins om de klanten van de juiste informatie te voorzien. Wat jouw technische vraag ook is, wij hebben de oplossing.

We helpen u graag

Technische vragen?

Heb jij technische vragen over jouw website? Wat je probleem ook is, wij staan voor jou klaar. Wat jouw wensen of eisen ook zijn, wij gaan iedere uitdaging aan. Hoe moeilijk het ook lijkt! We hebben nog niet vaak “nee” hoeven verkopen. 

Neem contact op Neem contact op
Technische vragen stel ze aan Wij Zijn Merlin
daryl baars technische oplossingen inoma
INOMA

Daryl Baars

Fijn in de communicatie, denken goed mee en laten zien dat ze voor de lange termijn samenwerken.

Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering