wij zijn Core Web Vitals Optimalisatie

Core Web Vitals Optimalisatie

Wij zijn Merlin maakt maatwerk websites die uiterst gebruiksvriendelijk zijn. De Core Web Vitals spelen hier een belangrijke rol bij. Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat jouw website aan de kwaliteitseisen voldoet. Voor een optimale klantervaring. Wij werken voor het MKB en ZZP.

Neem contact op Neem contact op
Core web vitals optimalisatie
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Wat zijn Core Web Vitals?

Bij Core Web Vitals wordt gebruik gemaakt van bezoekersdata die je via de search console kan inzien. Deze nieuwe update vanuit Google zorgt voor nog meer gebruiksvriendelijkheid en snelheid binnen je website.  

Wanneer behaal je de Core Web Vitals?

Je behaalt de core web vitals wanneer je op onderstaande drie punten een voldoende haalt. 
LCP (Largest Contentful Paint): Volgens Google moet de laadtijd van een pagina binnen 2,5 seconde te doen zijn. Een langere laadtijd betekent afhakende gebruikers. 
FID (First Input Delay): Binnen 100 milliseconden zou een pagina interactief moeten worden. Denk aan een gebruiker die scrollt of op een button klikt. 
CLS (Cumulative Layout Shift): Een pagina hoort tijdens het scrollen niet te verschuiven zodat je bijvoorbeeld onbedoeld een advertentie aanklikt. 

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Wij Zijn Merlin de voordelen van core web vitals optimalisatie
Core Web Vitals Optimalisatie

Voordelen van Core Web Vitals Optimalisatie

De Core Web Vitals zijn statistieken van Google waarmee websiteontwikkelaars de gebruikerservaring van de website kunnen verbeteren. Door de website op de Core Web Vitals te optimaliseren realiseren we een optimale ervaring voor de gebruiker.

Neem contact op Neem contact op

Google Core Web Vitals

De Google Core Web Vitals zijn bedoeld zodat developers zoals wij – beter in kaart kunnen brengen waar de technische problemen van de website liggen. De Core Web Vitals bestaan uit 3 factoren: de laadtijd van de website, de interactiviteit van de webpagina’s en de stabiliteit van de website. Wij zijn Merlin optimaliseert jouw website op basis van de Core Web Vitals voor een optimale gebruikerservaring.

Wij zijn Merlin

Verzorg de ideale klantervaring

Nieuwe website nodig? Eentje met een optimale gebruikerservaring? Dan ben je bij Wij zijn Merlin aan het juiste adres. We realiseren websites die even fraai als functioneel zijn. Neem gerust contact met ons. We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden met je. 

Neem contact op Neem contact op
Verzorg de ideale klant ervaring met core web vitals
brenda-van-de-steeg-royalfoods-2
Royalfoods

Brenda van de Steeg

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering