Wij zijn maatwerk

ICT oplossingen op maat

ICT oplossingen op maat nodig? Wij zijn Merlin is jouw ICT specialist. Wij bieden snelle oplossingen, effectiviteit en efficiënte service. Al sinds 1997 zijn wij druk bezig met ICT en zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk ICT oplossingen voor MKB ondernemers. Met de juiste ICT oplossingen op kantoor kunnen jij en jouw medewerkers de werkzaamheden een stuk efficiënter uitvoeren. Hierdoor zorg je voor continuïteit op de werkvloer wat jou uiteindelijk meer oplevert.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT oplossingen op maat flexibel
Elipse Grid
Menu
ICT oplossingen op maat altijd en overal
Onze maatwerk oplossingen

Onze ICT oplossingen

Wij zijn Merlin biedt ook telefonie oplossingen. Zo ben je telefonisch altijd goed bereikbaar voor jouw klanten. We zorgen ervoor dat jouw zakelijke telefonie tot in de puntjes geregeld is. Denk bijvoorbeeld aan voicemails die worden doorgestuurd naar je e-mail, bel menu’s, wachtrijen, inzicht in telefoongegevens en automatische doorschakelingen. Wat je ook maar bedenken kunt, wij regelen het voor jou. Dat is onze specialiteit, maatwerk. We gaan iedere uitdaging aan!

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

ICT oplossingen op maat bij Wij zijn Merlin

Met onze ICT oplossingen op maat zit je altijd goed. Kies je voor ons, dan kunt je rekenen op diverse voordelen. Wij zijn: Flexibel: als ondernemer ben jij altijd druk in de weer. Verandert er iets, dan is het wel zo fijn als je een flexibele oplossing wordt aangeboden. Heb je problemen, dan staan wij voor jou klaar met een oplossing. Persoonlijk: wij geloven in een persoonlijke aanpak. Jouw onderneming is immers uniek en jouw ICT moet hier ook geheel op aansluiten. In een persoonlijk gesprek met jou vragen we altijd door. We vertellen je wat wel werkt, maar ook wat niet werkt. Een allround ICT-bedrijf: Wij Zijn Merlin is een allround ICT-bedrijf en kan jou diverse allround ICT oplossingen bieden.

Neem contact op Neem contact op
ICT oplossingen op maat specialisten
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Neem contact op voor ICT oplossingen op maat

Heb je behoefte aan ICT oplossingen op maat? Neem dan gerust contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden met je. Om efficiëntie op de werkvloer te vergroten en continuïteit te waarborgen.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT oplossingen op maat werkplek
ICT oplossingen op maat laptop
ICT oplossingen op maat online diensten