Wij zijn maatwerk

ICT oplossingen op maat

ICT oplossingen op maat nodig? Wij zijn Merlin is uw ICT specialist. Wij bieden snelle oplossingen, effectiviteit en efficiënte service. Al sinds 1997 zijn wij druk bezig met ICT en zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk ICT oplossingen voor MKB ondernemers. Met de juiste ICT oplossingen op kantoor kunnen u en uw medewerkers de werkzaamheden een stuk efficiënter uitvoeren. Hierdoor zorgt u voor continuïteit op de werkvloer wat u uiteindelijk meer oplevert.

Neem contact op Neem contact op
Maatwerk software
Elipse Grid
Menu
Voordelen van Maatwerk Software
Onze maatwerk oplossingen

Onze ICT oplossingen

Wij zijn Merlin biedt ook telefonie oplossingen. Zo bent u telefonisch altijd goed bereikbaar voor uw klanten. We zorgen ervoor dat uw zakelijke telefonie tot in de puntjes geregeld is. Denk bijvoorbeeld aan voicemails die worden doorgestuurd naar uw e-mail, bel menu’s, wachtrijen, inzicht in telefoongegevens en automatische doorschakelingen. Wat u ook maar bedenken kunt, wij regelen het voor u. Dat is onze specialiteit, maatwerk. We gaan iedere uitdaging aan!

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

ICT oplossingen op maat bij Wij zijn Merlin

Met onze ICT oplossingen op maat zit u altijd goed. Kiest u voor ons, dan kunt u rekenen op diverse voordelen. Wij zijn: Flexibel: als ondernemer bent u altijd druk in de weer. Verandert er iets, dan is het wel zo fijn als u een flexibele oplossing wordt aangeboden. Heeft u problemen, dan staan wij voor u klaar met een oplossing. Persoonlijk: wij geloven in een persoonlijke aanpak. Uw onderneming is immers uniek en uw ICT moet hier ook geheel op aansluiten. In een persoonlijk gesprek met u vragen we altijd door. We vertellen u wat wel werkt, maar ook wat niet werkt. Een allround ICT-bedrijf: Wij Zijn Merlin is een allround ICT-bedrijf en kan u diverse allround ICT oplossingen bieden.

Neem contact op Neem contact op
Software voor de lange termijn

Neem contact op voor ICT oplossingen op maat

Heeft u behoefte aan ICT oplossingen op maat? Neem dan gerust contact met ons op! We beantwoorden graag u vragen en bespreken de mogelijkheden met u. Om efficiëntie op de werkvloer te vergroten en continuïteit te waarborgen.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie