Wij zijn Merlin

Systeembeheer MKB

Wij zijn Merlin is al sinds 1997 specialist in systeembeheer voor het MKB. Wij kunnen uiteenlopende ICT oplossingen voor uw bedrijf implementeren. Bovendien zien we erop toe dat uw systemen het te allen tijde blijven doen. Bij eventuele storingen grijpen we snel in om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
Systeembeheer MKB specialisten
Elipse Grid
Menu
Systeembeheer MKB op maat
Specialist in systeembeheer

Wat is systeembeheer voor het MKB?

Als specialist in systeembeheer voor het MKB zorgen we ervoor dat al uw systemen optimaal werken. In eerste instantie brengen we al uw systemen in kaart. Hierna stellen we een uitgebreide rapportage op met deskundig advies. Zo weet u precies in welke staat uw systemen verkeren.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
De juiste software

Implementatie en refurbished servers

Is uw hardware aan vervanging toe? Of wilt u specifieke ICT oplossingen om efficiënter te kunnen werken? Dan kunnen wij u ook op dit gebied ontzorgen. Wij kunnen u helpen bij het implementeren van de juiste software. Maar ook kunnen we u bijvoorbeeld refurbished servers aanbieden.

Neem contact op Neem contact op
Systeembeheer MKB implementatie
Systeembeheer MKB voorkomen van storingen
Focus op preventie

Het voorkomen en verhelpen van storingen

Ook het verhelpen van eventuele storingen valt onder systeembeheer voor het MKB. Als er zich een keer problemen voordoen, lossen wij deze zo snel mogelijk op. Op die manier liggen de werkzaamheden van uw bedrijf nooit lang stil. Onze focus ligt echter op preventie. Merken we dat uw hardware onderhoud nodig heeft of dat uw software bijgewerkt moet worden? Dan nemen wij op tijd de nodige maatregelen!

Neem contact op Neem contact op
Toekomstige problemen voorkomen

Eerlijk advies omtrent systeembeheer voor het MKB

Als wij systeembeheer voor uw MKB bedrijf verzorgen, geven we u altijd eerlijk advies. Zijn bepaalde systemen niet compatibel met elkaar? Of maakt u nog gebruik van verouderde software of hardware? Dan geven wij dit tijdig bij u aan, om problemen in de toekomst te voorkomen.

Neem contact op Neem contact op
Systeembeheer MKB eerlijk advies
Systeembeheer MKB verder kijken dan hardware
Systemen optimaal inrichten

Verder kijken dan hardware

Wanneer wij u advies geven, kijken we niet alleen naar uw hardware. We kijken bijvoorbeeld ook naar hoe u de systemen gebruikt. Op die manier kunnen wij uw systemen optimaal inrichten. Bovendien kunnen wij u hierdoor al snel op de hoogte brengen van eventuele risico’s.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel

Diepgaande Technische Expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren

Systeembeheer voor het MKB uitbesteden

Zoekt u een specialist die u kan helpen bij het beheren van uw systemen. Wilt u onder meer het beheer van Office 365 aan een expert overlaten? Wij kunnen u volledig ontzorgen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Systeembeheer MKB meeting
Systeembeheer MKB het kantoor
Systeembeheer MKB hardware aansluiten