Wij zijn maatwerk

ICT uitbesteden

Uw ICT uitbesteden aan een team van specialisten? Dat is wel zo verstandig, zeker wanneer u verschillende ICT-oplossingen gebruikt of wilt implementeren. Wij zijn Merlin lost eventuele problemen snel op. Zodat u zich bezig kan houden met de zaken die er echt toe doen.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT uitbesteden aan specialisten
Elipse Grid
Menu
ICT uitbesteden verschillende vormen
Onze maatwerk oplossingen

Verschillende vormen van ICT uitbesteden

U kunt verschillende vormen van ICT uitbesteden aan onze specialisten. Wilt u gebruikmaken van VOIP-telefonie? Wij realiseren het! Wenst u een digitale werkomgeving? Onze specialisten kunnen een Office 365 omgeving voor u creëren. In veel gevallen leveren we echter maatwerk en verzorgen we het systeembeheer volledig. Kiest u ervoor om de ICT uit te besteden? Dan heeft u geen omkijken meer naar uw netwerken! Bij problemen handelen onze specialisten snel en effectief. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

Welke voordelen bieden wij u?

Wilt u uw ICT uitbesteden? Dan doet u er verstandig aan om met ons in zee te gaan. Onze specialisten werken flexibel en transparant. Zien we dat er verbeteringen mogelijk zijn? Dan geven we dit altijd aan. Bij Wij zijn Merlin kijken we altijd verder dan onze neus lang is. In ons vindt u een betrouwbare partner die proactief met u meedenkt. Door uw ICT-omgevingen te optimaliseren, voorkomen we problemen. En doen er zich toch eens problemen voor? Dan staan wij direct voor u klaar!

Neem contact op Neem contact op
ICT uitbesteden op maat
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Uw ICT uitbesteden? Neem contact met ons op!

Ervaart u problemen met uw ICT-omgeving, en wilt u dit verhelpen? Dan is de ICT uitbesteden een verstandige zet! Wij kunnen u volledig ontzorgen, waardoor u zich op andere bedrijfsprocessen kunt focussen. Neem contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met u.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT uitbesteden werkplekken
ICT uitbesteden het team
ICT uitbesteden technisch