wij zijn ict beheer

ICT Beheer

Wij zijn Merlin werkt voor het MKB en ZZP en verzorgt jouw volledige ICT-beheer. Wat je ICT vraag ook is, wij gaan iedere uitdaging aan. En zorgen ervoor alles werkt. We lossen iedere storing op en grijpen preventief in. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Wij Zijn Merlin ICT beheer
Elipse Grid
Menu
ICT beheer totaal pakket bij Wij Zijn Merlin
ICT beheer

Totaalpakket

Wij zijn Merlin biedt een totaalpakket als het gaat om ICT-beheer. We adviseren jou over jouw systemen, bedenken slimme oplossingen, handelen preventief, grijpen in bij storingen en beschikken over een bak technische kennis. Alles-in-1!

Systeembeheer Systeembeheer
Voor optimale efficiëntie

ICT-beheer

Goed ICT-beheer is belangrijk voor de continuïteit van jouw organisatie. Daarom brengen wij je ICT-systeem in kaart en helpen we bij het onderhouden van de systemen. Zo voorkom je data-verlies en virusaanvallen en vergroot je de efficiëntie van jouw bedrijf en bedrijfsprocessen.

Online werkplekken Online werkplekken
ICT beheer voor optimale efficientie

Uw ICT, onze zorgen

Bij Wij zijn Merlin dragen we grote zorg en verantwoordelijkheid voor jouw ICT-systeem. We gaan met jouw systeem om alsof het van onszelf is en handelen daar ook naar. We geven eerlijk advies en kunnen indien nodig onderdelen leveren, repareren en vervangen. We zijn altijd transparant en eerlijk over de kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Geen gezeur!

Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Wat vinden onze klanten

Zij gingen je voor

topparken-logo
qsbv_logo
inoma-logo
heering-logo
vacantievreugd-logo
royalfoods-logo
Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering