Wij zijn maatwerk

ICT Amersfoort

Laat uw ICT in Amersfoort maar over aan Wij zijn Merlin. We verzorgen uw volledige ICT-beheer. Systeembeheer, hardware, software, cloud oplossingen, voor ons is het kinderspel. We zorgen er voor dat alles naar behoren werkt en lossen iedere storing op.

Neem contact op Neem contact op
Maatwerk software
Elipse Grid
Menu
Voordelen van Maatwerk Software
Onze maatwerk oplossingen

Onze werkwijze

Bij Wij zijn Merlin staan flexibiliteit en eerlijkheid voorop. Daarom gaan we altijd eerst met u in gesprek. We bespreken uw wensen en geven advies. We brengen uw ICT-systeem in kaart en helpen bij het onderhouden van uw systemen. We geven het namelijk ook aan als er iets niet helemaal goed is en nemen preventieve maatregelen. Zo voorkomt u data-verlies en virusaanvallen en vergroot u de continuïteit op de werkvloer en de efficiëntie van het bedrijf.

Neem contact op Neem contact op

De voordelen van ICT in Amersfoort bij Wij Zijn Merlin

Als echt ICT’ers lossen wij ieder probleem op en nemen we ook preventieve maatregelen. Wij zetten graag een extra stapje voor u! Zo kijken we niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe u deze gebruikt. Met grote zorg en verantwoordelijkheid ontfermen we ons over uw ICT-systeem. We kunnen indien nodig ook onderdelen leveren, repareren en vervangen. Transparantie staat voorop, u weet altijd waar u aan toe bent.

Altijd en overal

Zakelijke telefonie in Amersfoort

Wij zijn Merlin biedt telefonie oplossingen op maat. We zorgen ervoor dat u telefonisch altijd goed bereikbaar bent en dat alles goed geregeld is. Zoals de automatische doorschakelingen, verwijzende voicemails, belmenu’s, wachtrijen, en meer. Wat u wensen ook zijn met betrekking tot de telefonie, wij hebben een oplossing. Niks is ons te gek. Maatwerkoplossingen zijn onze specialiteit, we programma de telefooncentrale namelijk zelf.

Neem contact op Neem contact op
Software voor de lange termijn

Neem contact op voor ICT in Amersfoort

ICT beheer in Amersfoort kunt u met een gerust hart uitbesteden aan Wij zijn Merlin. Wat uw uitdaging op het gebied van ICT ook is. Wij zijn al sinds 1997 actief op het gebied van IT en hebben een passende oplossing voor ieder probleem. Geen uitdaging is ons te gek. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie