wij zijn api koppelingen

API Koppelingen

Wil jij jouw bedrijfsprocessen binnen het MKB of ZZP verbeteren en automatiseren? Dan zijn API-koppelingen de oplossing. Wij zijn Merlin is specialist in het opzetten van API-koppelingen waardoor verschillende systemen eenvoudig met elkaar communiceren.

Neem contact op Neem contact op
API koppelingen
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Wat is een API-koppeling?

API staat voor Application Programming Interface. Een API-koppeling maakt de communicatie tussen twee verschillende applicaties of softwareprogramma’s mogelijk. Zelfs als de programmeertaal niet gelijk is. In feite heb je er regelmatig mee te maken zodra er twee systemen met elkaar in verbinding staan. 

Is het slim om een API te testen?

Het is aan te raden om een API te laten testen. Deze helpen ontwikkelaars te bepalen of ze voldoen aan diverse functionaliteiten tijdens het opsporen van onverwachts gedrag. Zo voorkom je dat de klant een slecht of onveilig product krijgt geleverd. 

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Voordelen van API Koppelingen
Onze koppelingen

Voordelen van API Koppelingen

Met API-koppelingen kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren. Door werkprocessen te automatiseren wordt de workflow efficiënter. Daarmee bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Tijd en geld die je nu in jouw bedrijf kunt stoppen. Win-win situatie.

Neem contact op Neem contact op

Koppeling tussen systemen

Door slimme API-koppelingen te maken, verbetert de productiviteit, worden er minder fouten gemaakt en bespaar je flink op kosten. Van CRM-systeem tot webshop en van boekhoudpakket tot planningssoftware: als jij het kunt bedenken, kunnen wij het realiseren. Zodra wij de API koppelingen geïnstalleerd hebben ervaar je hoeveel efficiënter de werkprocessen zijn. We dragen grote verantwoordelijkheid voor jouw software. Dat zie je terug in onze werkwijze.

Voor iedere uitdaging

Verbind je software

Verbeter en automatiseer jouw werkprocessen en ontdek de voordelen van efficiëntie API-koppelingen zelf. Wat je wensen of eisen ook zijn, wij realiseren het. Hoe gekker, hoe beter! Zodra wij een helder beeld hebben van de gewenste oplossing, gaan onze programmeurs aan de slag met de realisatie. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Verbeter en verbindt je software

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

colubris_api_koppeling
Colubris

Anton Roebbers

Wij zijn Merlin heeft soepel een koppeling tussen onze stuklijsten en inkoopprijzen in Trimergo (project ERP) en onze modules in onze offerteconfigurator Elfsquad tot stand gebracht. Vanaf de eerste kennismaking was er een goed gevoel. In de praktijk waren de lijntjes kort en was het gewenste resultaat snel bereikt

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie