wij zijn Wordpress

Wordpress

Wij zijn expert in het bouwen van WordPress websites en webshops. Voor ieder project hebben wij de juiste Wordpress oplossing en het juiste design. We werken op maat en realiseren mooie én functionele websites voor het MKB en ZZP.

Neem contact op Neem contact op
Wordpress
Elipse Grid
Menu

Veelgetelde vragen

Wat zijn de voordelen van WordPress?

WordPress is een gratis open source systeem. De enige kosten die je kwijt bent is voor het online plaatsen van de website, de hosting en de domeinnaam. De betrouwbaarheid is vergelijkbaar met andere softwareproducten. Verder is WordPress zeer eenvoudig in beheer. Je kan zelfs content vanuit Word direct in de tekstverwerker plakken en online zetten. 

Wat is een responsive WordPress website?

Wij zijn Merlin maakt custom responsive websites. Responsive betekent dat de getoonde content wordt afgestemd op de resolutie waarmee de bezoeker de website bezoekt. Denk aan telefoon, Ipad, laptop of beeldscherm. 

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Wordpress is het ideale CMS
wordpress

Het ideale Content Management System

Bij Wij zijn Merlin werken we met Wordpress. Het ideale Content Management System. Door gebruik te maken van de juiste templates en de juiste plug-ins kunnen we een flexibele en zeer gebruiksvriendelijke website realiseren. Zonder veel kosten te maken.

Neem contact op Neem contact op

Onze werkwijze

Wil jij een nieuwe website? Dan gaan we eerst met jou in gesprek. We bespreken jouw wensen en eisen. Op basis daarvan ontwikkelen we jouw website. We werken voornamelijk met custom wordpress templates. Zo realiseren we altijd een responsieve website die snel is. We vullen de website met content en zorgen ervoor dat de website aan alle technische eisen van o.a. Google voldoet. Helemaal tevreden? Dan zetten we de website online.

Voor een nieuwe website

Wordpress website bij Wij zijn Merlin

Wil je een nieuwe website laten bouwen? Dan staan we bij Wij zijn Merlin voor jou klaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een snelle website of webshop realiseren met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke en transparante communicatie stellen we voorop. Dat werkt wel zo prettig voor jou – en voor ons.

Neem contact op Neem contact op
Voor een nieuwe website ga je naar wij zijn merlin
Nienke Hazenberg Dietisten Cooperatie Groningen
Dietisten Cooperatie Groningen

Nienke Hazenberg

Ik ben heel erg tevreden over ‘Wij zijn Merlin’. We hebben een prettige samenwerking gehad waaruit een heel mooie website is ontstaan die exact past bij onze coöperatie.

Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering