Wij zijn online werkplekken

Online werkplekken

Goede online werkplekken zijn cruciaal voor de continuïteit van jouw bedrijf. Wij zijn Merlin realiseert online werkplekken die optimaal ingericht zijn voor jouw medewerkers. Wij werken voor zowel het MKB als ZZP. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op Neem contact op
Online werkplekken
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Wat is een online werkplek?

Bij een online werkplek (cloud) worden al je bestanden en software online beheerd en beveiligd. Je hebt dan niets meer op je laptop of computer staan. Door middel van één login kan je overal en altijd bij je gegevens. 

Wat is het voordeel van in the cloud werken?

Het voordeel van in the cloud werken is dat bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen. Alle medewerkers kunnen namelijk veel makkelijker bestanden delen en bedrijfsinformatie uitwisselen. Vooral wanneer mensen thuiswerken, wat we sinds de corona steeds meer doen, kunnen de werkzaamheden volop doorgaan. 

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Wat zijn de voordelen van een online werkplek Wij Zijn Merlin
Onze koppelingen

Voordelen van online werkplekken

Door online werkplekken goed en zorgvuldig in te richten verbeter je de continuïteit en efficiëntie binnen jouw organisatie. Je medewerkers hebben namelijk altijd – en overal – toegang tot data, bestanden en applicaties.

Neem contact op Neem contact op

Alles in de cloud

Wij zijn Merlin begrijpt dat jij en jouw werknemers altijd en overal toegang moeten kunnen hebben tot data en bestanden. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen in jouw bedrijf in de cloud werkt. De zoveelste nieuwe versie naar collega’s versturen, echt niet! In de cloud worden bestanden real-time geüpdatet, is alles altijd inzichtelijk en ontstaan er geen misverstanden. Daarmee bespaar je niet alleen tijd maar ook een hoop frustraties.

Altijd en overal toegang

Werkplek inrichten

Wij zijn Merlin staat voor jouw klaar bij het inrichten van je online werkplekken. Denk aan het installeren van de juiste software, het inrichten van het Office 365 pakket en het regelen van de Telefonie. Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen? Wat je wensen of eisen ook zijn, wij regelen het!

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal toegang werkplek inrichten
brenda-van-de-steeg-royalfoods-2
Royalfoods

Brenda van de Steeg

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering