Wij zijn Merlin

Beheer Office 365

Laat u het beheer van Office 365 over aan Wij zijn Merlin? Dan zorgen onze specialisten ervoor dat de software altijd naar behoren werkt. Wij helpen u om de software op de juiste manier te implementeren. Daarbij leveren we altijd maatwerk voor uw onderneming. Maar ook zorgen we dat Office 365 up-to-date blijft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
beheer office 365
Elipse Grid
Menu
beheer office 365 op maat
De juiste implementatie

Het beheer van Office 365 uitbesteden

Office 365 is een softwarepakket met veel mogelijkheden. Wij helpen u om alle software op de juiste manier te implementeren. We wijzen uw medewerkers bijvoorbeeld de juiste rechten toe. Zo zijn al uw bestanden optimaal beveiligd, maar ook toegankelijk voor uw team. We houden de software bovendien up-to-date, zodat u te allen tijde toegang heeft tot uw bestanden.

Neem contact op Neem contact op
Online werkplekken perfect inrichten

Op maat ingerichte online werkplekken

Wanneer wij het beheer van Office 365 verzorgen, kunnen we uw online werkplekken perfect inrichten. Dat doen we volledig op basis van uw wensen en de behoeften van uw bedrijf. Zo hebben uw medewerkers vanaf iedere locatie toegang tot het softwarepakket. Daardoor kunnen uw medewerkers bijvoorbeeld efficiënt thuiswerken.

Neem contact op Neem contact op
beheer office 365 uitbesteden
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

beheer office 365 specialisten
Optimaal profiteren

De voordelen van Office 365

Door het beheer van Office 365 aan ons uit te besteden, profiteert u optimaal van de voordelen van het softwarepakket. Met Office 365 krijgen uw medewerkers toegang tot diverse zakelijke applicaties. Zo zijn onder meer Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint en Outlook onderdeel van Office 365. De applicaties zijn toegankelijk vanaf uiteenlopende apparaten en besturingssystemen.

Neem contact op Neem contact op
Bestanden realtime delen

Altijd en overal uw documenten beschikbaar

Met Office 365 hebben uw medewerkers vanaf elk device en vanaf iedere locatie toegang tot uw documenten. Bestanden worden opgeslagen in de cloud, waardoor ze nooit zomaar verloren gaan. Het is bovendien mogelijk om de bestanden realtime te delen. Op die manier kan Office 365 helpen om de samenwerking binnen uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op Neem contact op
Beheer office 365 MKB

Beheer van Office 365 door Wij zijn Merlin

Laat u het beheer van Office 365 over aan Wij zijn Merlin? Dan hoeft u zelf niks te doen om gebruik te maken van dit handige softwarepakket. Wij implementeren de software en zorgen ervoor dat deze optimaal blijft werken. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

beheer office 365 kantoor
wij zijn merlin office beheer
vakkundig beheer office 365