Wij zijn Merlin

Werkplek Amersfoort

Krijgt u graag hulp bij het opzetten en beheren van een digitale werkplek in Amersfoort? Wij zijn Merlin helpt u graag om uw online werkplekken optimaal in te richten. Dat doen we volledig op basis van uw wensen en eisen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
Werkplek Amersfoort opzetten
Elipse Grid
Menu
Werkplek Amersfoort advies op maat
Bedrijfsdata online beveiligd en opgeslagen

De voordelen van een online werkplek in Amersfoort

Laat u ons een digitale werkplek in Amersfoort voor u inrichten? Dan wordt uw bedrijfsdata online opgeslagen en beveiligd. Zo hebben medewerkers altijd en vanaf iedere locatie toegang tot belangrijke software en bedrijfsinformatie. U kunt eenvoudig bestanden met elkaar delen, zodat iedereen over de laatste versie beschikt.

Neem contact op Neem contact op
Thuis toegang hebben

Efficiënt thuiswerken met een online werkplek in Amersfoort

Zeker als uw medewerkers regelmatig thuiswerken, is het interessant om een online werkplek in Amersfoort in te richten. Omdat uw medewerkers ook thuis toegang hebben tot alle belangrijke software en data, kunnen ze ook hier efficiënt werken.

Neem contact op Neem contact op
Werkplek Amersfoort efficient thuiswerken
Werkplek Amersfoort digitaal
Uw wensen en eisen

Een digitale werkplek in Amersfoort laten inrichten

Onze specialisten helpen u graag bij het inrichten van uw werkplek in Amersfoort. Wij brengen uw wensen en eisen goed in kaart. Op basis daarvan bepalen we hoe we de online werkplekken optimaal kunnen inrichten. We kunnen verschillende soorten software voor u implementeren, waaronder Office 365. Maar ook kunnen we VoIP telefonie voor u opzetten, zodat uw medewerkers altijd bereikbaar zijn. Uw online werkplek in Amersfoort is dus geheel naar wens in te richten. Wij zorgen ervoor dat de werkplek efficiënt, veilig en altijd toegankelijk is.

Neem contact op Neem contact op
Systeembeheer voor het MKB

Laat ook uw systeembeheer aan ons over

Behalve dat wij uw online werkplek in Amersfoort kunnen inrichten, verzorgen wij ook systeembeheer voor het MKB. Wij zien er in dit geval op toe dat uw hardware en software optimaal blijven werken. We geven u bijvoorbeeld advies met betrekking tot het onderhoud. Door uw systemen optimaal in te richten en risico’s te analyseren, kunnen we storingen voorkomen. En als er zich toch eens een probleem voordoet, lossen we het snel voor u op.

Neem contact op Neem contact op
Werkplek Amersfoort diensten
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel

Diepgaande Technische Expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren

Een digitale werkplek in Amersfoort door Wij zijn Merlin

Laat u graag online werkplekken door ons realiseren? Wij gaan graag het gesprek met u aan! Zo kunnen we uw wensen en eisen in kaart brengen, en onze mogelijkheden met u doornemen. Neem vandaag nog contact met ons op bij interesse.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Werkplek Amersfoort werkwijze
Werkplek Amersfoort realisatie
Werkplek Amersfoort services