Wij zijn maatwerk

ICT oplossingen MKB

De continuïteit en effectiviteit op de werkvloer verbeteren met ICT oplossingen? Bij Wij zijn Merlin staan we graag voor u klaar. Wij gaan voor maatwerk! Neem contact met ons op voor ICT oplossingen voor MKB.

Neem contact op Neem contact op
ICT oplossingen MKB
Elipse Grid
Menu
ICT oplossingen MKB in harderwijk
Onze maatwerk oplossingen

ICT oplossingen uitbesteden

Ieder MKB heeft andere behoeften, en daar stemmen we de ICT oplossingen graag op af. Volledige verzorging van het systeembeheer? Daar ligt onze kracht. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw netwerken en focust u zich volledig op de bedrijfsvoering. Ook voor specifieke ICT vragen kunt u bij ons terecht. Van een digitale werkomgeving tot het opzetten van Office 365 of VoIP-telefonie, onze specialisten richten het in. U kiest bij ons voor volledige ontzorging, op het moment zelf, maar ook bij vragen achteraf.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

MKB ICT oplossingen op maat

Communicatie is van belang voor effectieve bedrijfsvoering, zowel intern en extern. Met onze ICT oplossingen voor MKB zorgen we ervoor dat u altijd goed bereikbaar bent. Zo bieden we u VoIP-telefonie, zakelijke telefonie op maat. U schakelt snel met collega’s, alsook met klanten. Ook online wilt u bereikbaar zijn. We brengen uw mailprogramma op orde en zorgen dat u snel kunt schakelen met tools van Office 365. Zo bevordert u de samenwerking en het contact met zakelijke relaties en met anderen op de werkvloer.

Neem contact op Neem contact op
MKB ICT maatwerk oplossingen
ICT oplossingen voor mkb bedrijven
Complete ICT oplossing

Systeembeheer MKB

Naast het inrichten van uw systemen kiest u bij ons ook voor complete ontzorging. Heeft u op een later moment een vraag of is er een storing? Uw ICT specialist lost het zo snel mogelijk voor u op. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de werking van uw systeem is en dat snelle actie wenselijk is. U kunt op ons rekenen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw ICT omgeving. Wij zorgen dat alles werkt.

Neem contact op Neem contact op
Onze werkwijze

ICT oplossing MKB

Voor het bieden van ICT oplossingen voor MKB hanteren we een gestructureerde werkwijze. We brengen uw systemen in kaart, zodat we op basis daarvan gefundeerde keuzes kunnen maken die de effectiviteit op de werkvloer ook daadwerkelijk verbeteren. Zo kijken we hoe we de software, hardware en netwerken effectief kunnen inrichten, en zorgen we voor een uitstekende verbinding van computers, printers en telefoon. Een goede IT-infrastructuur, zodat het risico op tijdsverlies en uitval verkleind wordt.

Neem contact op Neem contact op
oplossingen op het gebied van ict

ICT oplossingen MKB uitbesteden? Neem contact op!

Wilt u de ICT-omgeving graag onder de loep nemen en verbeteren? Dan zijn onze ICT oplossingen een uitstekende keuze. Bij Wij zijn Merlin ontzorgen we u volledig en gaan we voor de meest efficiënte inrichting van uw systemen. We vertellen u er graag meer over, dus neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw MKB.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie