Wij zijn maatwerk

ICT oplossingen MKB

De continuïteit en effectiviteit op de werkvloer verbeteren met ICT oplossingen? Bij Wij zijn Merlin staan we graag voor je klaar. Wij gaan voor maatwerk! Neem contact met ons op voor ICT oplossingen voor MKB.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT oplossingen MKB door heel Nederland
Elipse Grid
Menu
ICT oplossingen MKB uitbesteden
Onze maatwerk oplossingen

ICT oplossingen uitbesteden

Ieder MKB heeft andere behoeften, en daar stemmen we de ICT oplossingen graag op af. Volledige verzorging van het systeembeheer? Daar ligt onze kracht. Zo heb jij geen omkijken meer naar jouw netwerken en focus jij je volledig op de bedrijfsvoering. Ook voor specifieke ICT vragen kun je bij ons terecht. Van een digitale werkomgeving tot het opzetten van Office 365 of VoIP-telefonie, onze specialisten richten het in. Jij kiest bij ons voor volledige ontzorging, op het moment zelf, maar ook bij vragen achteraf.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

MKB ICT oplossingen op maat

Communicatie is van belang voor effectieve bedrijfsvoering, zowel intern en extern. Met onze ICT oplossingen voor MKB zorgen we ervoor dat je altijd goed bereikbaar bent. Zo bieden we jou VoIP-telefonie, zakelijke telefonie op maat. Je schakelt snel met collega’s, alsook met klanten. Ook online wil je bereikbaar zijn. We brengen jouw mailprogramma op orde en zorgen dat je snel kunt schakelen met tools van Office 365. Zo bevorder je de samenwerking en het contact met zakelijke relaties en met anderen op de werkvloer.

Neem contact op Neem contact op
ICT oplossingen maatwerk op maat
ICT oplossingen MKB systeembeheer
Complete ICT oplossing

Systeembeheer MKB

Naast het inrichten van jouw systemen kies je bij ons ook voor complete ontzorging. Heb je op een later moment een vraag of is er een storing? Jouw ICT specialist lost het zo snel mogelijk voor je op. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de werking van jouw systeem is en dat snelle actie wenselijk is. Jij kunt op ons rekenen, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken over jouw ICT omgeving. Wij zorgen dat alles werkt.

Neem contact op Neem contact op
Onze werkwijze

ICT oplossing MKB

Voor het bieden van ICT oplossingen voor MKB hanteren we een gestructureerde werkwijze. We brengen jouw systemen in kaart, zodat we op basis daarvan gefundeerde keuzes kunnen maken die de effectiviteit op de werkvloer ook daadwerkelijk verbeteren. Zo kijken we hoe we de software, hardware en netwerken effectief kunnen inrichten, en zorgen we voor een uitstekende verbinding van computers, printers en telefoon. Een goede IT-infrastructuur, zodat het risico op tijdsverlies en uitval verkleind wordt.

Neem contact op Neem contact op
ICT oplossingen MKB de werkwijze
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

ICT oplossingen MKB uitbesteden? Neem contact op!

Wil je de ICT-omgeving graag onder de loep nemen en verbeteren? Dan zijn onze ICT oplossingen een uitstekende keuze. Bij Wij zijn Merlin ontzorgen we jou volledig en gaan we voor de meest efficiënte inrichting van jouw systemen. We vertellen je er graag meer over, dus neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw MKB.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT oplossingen MKB software bouwen
ICT oplossingen MKB meeting
ict-oplossingen-mkb-cloud-services