Wij zijn maatwerk

Werkplek in de cloud

Een werkplek in de cloud nodig? Zodat u overal toegang heeft tot uw documenten? Wij zijn Merlin realiseert online werkplekken die optimaal zijn ingericht voor uw medewerkers. Voor een optimale workflow en verhoogde productiviteit.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
Werkplek in de cloud digitaal
Elipse Grid
Menu
Werkplek in de cloud voordelen
Onze maatwerk oplossingen

Voordelen van een werkplek in de cloud

Een werkplek in de cloud heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo heeft u bijvoorbeeld overal toegang tot uw bestanden en applicaties. Wel zo makkelijk wanneer u een keer vanaf een andere locatie werkt. Daarnaast worden de bestanden in real-time geüpdatet en kunt u met uw collega’s tegelijkertijd in hetzelfde bestand werken.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Werkplek inrichten

Werkplek inrichten Wij zijn Merlin staat voor u klaar bij het inrichten van uw werkplek in de cloud. Wij installeren de juiste software, richten Office 365 voor u in en kunnen bijvoorbeeld ook de telefonie regelen. We leveren graag maatwerk. Zo kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf en wordt de continuïteit van uw werkzaamheden verhoogd. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Ons motto is: ‘alles kan, alles werkt!’

Neem contact op Neem contact op
Werkplek in de cloud mogelijkheden
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Werkplek inrichten

Werken in de cloud betekent ook dat u verzekerd bent van een veilige omgeving voor uw bestanden. Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat al uw bestanden veilig en toegankelijk zijn. Komt u er een keer niet uit of loopt u tegen een complicatie aan? Ons supportteam staat dan direct voor u klaar. Zo geniet u van de voordelen aan de voorkant en regelen wij alles aan de achterkant.

Snel een werkplek in de cloud nodig? Neem contact op

Heeft u een werkplek in de cloud nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Als specialist binnen de ICT helpen wij altijd een passende oplossing voor u. Al sinds 1997 zijn wij actief op het gebied van ICT. Zo weet u zeker dat uw online werkplek veilig is en goed werkt. Wij kunnen u hier volledig in ontzorgen. Neem snel contact met ons op, we horen graag van u.

Neem contact op Neem contact op
Werkplek in de cloud snel

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Werkplek in de cloud persoonlijk advies
Werkplek in de cloud specialisten
Werkplek in de cloud installeren