Wij zijn maatwerk

Werkplek in de cloud

Een werkplek in de cloud nodig? Zodat u overal toegang heeft tot uw documenten? Wij zijn Merlin realiseert online werkplekken die optimaal zijn ingericht voor uw medewerkers. Voor een optimale workflow en verhoogde productiviteit.

Neem contact op Neem contact op
Werkplek in de cloud
Elipse Grid
Menu
Werkplek in de cloud
Onze maatwerk oplossingen

Voordelen van een werkplek in de cloud

Een werkplek in de cloud heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo heeft u bijvoorbeeld overal toegang tot uw bestanden en applicaties. Wel zo makkelijk wanneer u een keer vanaf een andere locatie werkt. Daarnaast worden de bestanden in real-time geüpdatet en kunt u met uw collega’s tegelijkertijd in hetzelfde bestand werken.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Werkplek inrichten

Werkplek inrichten Wij zijn Merlin staat voor u klaar bij het inrichten van uw werkplek in de cloud. Wij installeren de juiste software, richten Office 365 voor u in en kunnen bijvoorbeeld ook de telefonie regelen. We leveren graag maatwerk. Zo kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf en wordt de continuïteit van uw werkzaamheden verhoogd. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Ons motto is: ‘alles kan, alles werkt!’

Neem contact op Neem contact op
Werkplek in de cloud

Werkplek inrichten

Werken in de cloud betekent ook dat u verzekerd bent van een veilige omgeving voor uw bestanden. Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat al uw bestanden veilig en toegankelijk zijn. Komt u er een keer niet uit of loopt u tegen een complicatie aan? Ons supportteam staat dan direct voor u klaar. Zo geniet u van de voordelen aan de voorkant en regelen wij alles aan de achterkant.

Snel een werkplek in de cloud nodig? Neem contact op

Heeft u een werkplek in de cloud nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Als specialist binnen de ICT helpen wij altijd een passende oplossing voor u. Al sinds 1997 zijn wij actief op het gebied van ICT. Zo weet u zeker dat uw online werkplek veilig is en goed werkt. Wij kunnen u hier volledig in ontzorgen. Neem snel contact met ons op, we horen graag van u.

Neem contact op Neem contact op
Werkplek in de cloud
Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie