Wij zijn API koppelingen

API koppeling laten maken

Wilt u een API koppeling laten maken? Dan zit u goed bij Wij zijn Merlin. We zijn gespecialiseerd in het koppelen van software en het ontwikkelen van API op maat. Zo bieden we voor ieder vraagstuk de juiste oplossing en gaan we voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Neem contact met ons op als u een API koppeling wilt laten maken.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
api koppeling MKB
Elipse Grid
Menu
MKB api koppeling
Koppelingen die werken

API laten maken

API wijst naar application programming interface en deze zorgt ervoor dat meerdere software programma’s en applicaties met elkaar gekoppeld kunnen worden. Een API laten maken is een goed idee als u bepaalde data wilt delen. Denk aan het koppelen van uw voorraadssysteem aan uw webshop. Of het koppelen van uw ledensysteem aan uw CRM. Eenmalig de API laten maken door een specialist van Wij zijn Merlin, zorgt er in de toekomst voor dat u efficiënter werkt.

Neem contact op Neem contact op
stichting-onky-donky
Doneermodule & API koppeling naar het CRM systeem voor Stichting Onky Donky

"Dankzij het doneersysteem hebben wij veel mooie resultaten. Namelijk: structurele donateurs, veel meer eenmalige donaties, ons CRM systeem breidt zich uit en ons netwerk wordt groter. Voor ons is dit een enorm grote stap."

Bekijk case Bekijk case
Voorkom handmatige handelingen

API laten ontwikkelen

Veel bedrijven werken met meerdere softwarepakketten. Iedere software biedt uiteraard specifieke functies en voordelen, waardoor juist al die tools wenselijk zijn voor uw onderneming. Het is handig als de programma’s informatie van elkaar kunnen uitlezen. Soms biedt software standaard API mogelijkheden, maar niet altijd. In dat geval kunt u bij Wij zijn Merlin een API laten ontwikkelen. Maatwerk voor meer gemak!

Neem contact op Neem contact op
WZM api koppeling
op maat api koppeling
De juiste ondersteuning

API koppeling maken op maat

Bij Wij zijn Merlin kunt u dus terecht voor het inrichten van API, alsook voor het laten ontwikkelen van API op maat. Wij maken een inventarisatie van uw digitale omgeving en geven op basis daarvan suggesties over de mogelijkheden. We richten het systeem op de juiste manier in en zijn er voor u bij eventuele vragen, ook in de toekomst. We updaten systemen wanneer nodig, zodat u altijd soepel en efficiënt werkt.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

API koppeling laten maken? Neem contact op!

Koppel uw mail, database, banking programs, website of webshop, analytics en socialmediakanalen en blijf voortaan op de hoogte van alles wat u wilt weten via enkele klikken. Maak het uzelf en uw klanten makkelijk door het verbinden van tools. Wilt u een API koppeling laten maken? Bij Wij zijn Merlin kiest u voor maatwerk!

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

api koppeling uitbesteden
api-koppeling-op-maat
uitbesteden api koppeling