Wij zijn maatwerk

Office 365 implementatie

Office 365 implementatie nodig? Wij zijn Merlin regelt de volledige implementatie van Office 365 in jouw MKB of ZZP. We richten het in naar jouw wensen. Zo geniet je van alle voordelen die Office 365 biedt aan de voorkant. Wij regelen alles voor je aan de achterkant.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
Office 365 implementatie op maat
Elipse Grid
Menu
Office 365 implementatie werkwijze
Onze maatwerk oplossingen

Wat is Office 365?

Op een effectieve manier samenwerken binnen uw bedrijf? Het office 365 pakket biedt alles wat uw organisatie nodig heeft. Zo heeft en houdt u altijd toegang tot de meest recente versie van uw documenten en kunt u real-time wijzigingen aanbrengen. Meer weten over hoe Office 365 geïmplementeerd kan worden in uw bedrijf? We adviseren u graag.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Voordelen van Office 365

Office 365 biedt een aantal interessante voordelen voor zowel grote als kleine bedrijven. Zo heeft u toegang tot verschillende programma’s zoals Word, Excel, SharePoint, Teams en meer. U werkt met een gebruiksvriendelijke interface en kunt makkelijk en snel schakelen met uw collega’s. Zo verhoogt u dus de efficiënte van uw bedrijf en bevordert u een goede samenwerkingen tussen medewerkers.

Neem contact op Neem contact op
Office 365 implementatie voordelen

Office 365 implementatie in uw bedrijf

Wanneer u kiest voor Office 365 implementatie in uw bedrijf door Wij zijn Merlin dan kiest u voor kwaliteit. We regelen de implementatie van het volledige pakket in een handomdraai. We richten de digitale werkplek optimaal voor u in en zorgen ervoor dat uw bestanden altijd veilig en toegankelijk zijn. Zo geniet u van alle voordelen van Office 365, zonder de lasten aan de achterkant. Dat regelen wij voor u!

Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Office 365 implementeren? Neem contact op

Laat de implementatie van Office 365 over aan Wij zijn Merlin. We hebben een snelle service waardoor u binnen no-time aan de slag kunt. We kijken graag samen met u wat de optimale structuur zou zijn voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! We adviseren u graag.

Neem contact op Neem contact op
Office 365 implementatie snelle service

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Office 365 implementatie proces
Office 365 implementatie op kantoor
Office 365 beheer hardware