Wij zijn maatwerk

ICT-bedrijf Almere

Een ICT bedrijf in Almere nodig? Zet Wij zijn Merlin in. Wij helpen verschillende ondernemers in het MKB met betrouwbare ICT oplossingen op maat. We zijn zowel technisch als creatief en zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw problemen en uitdagingen.

Neem contact op Neem contact op
Maatwerk software
Elipse Grid
Menu
Voordelen van Maatwerk Software
Onze maatwerk oplossingen

Werkwijze van ons ICT bedrijf

Wij zetten graag een extra stapje voor u! Zo kijken we niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe u deze gebruikt. Wij kunnen zowel storingen oplossen als preventieve maatregelen nemen. We gaan op een zorgvuldige manier met uw systemen om. Dit ziet u meteen terug in het beheer en de manier waarop wij denken over vervangen en vernieuwen. Als echte ICT’ers lossen wij alles op. Wij voorzien u van een eerlijk advies en kunnen niet alleen onderdelen vervangen of repareren, maar ook leveren.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Simpele zakelijke telefonie oplossing

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin bent u telefonisch altijd goed bereikbaar voor uw klanten. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Denk aan automatische doorschakelingen, verwijzende voicemails, bel menu’s, wachtrijen en meer! U krijgt bovendien meer inzicht in telefoongegevens. Maatwerkoplossingen zijn onze specialiteit, we programma de telefooncentrale namelijk zelf.

Neem contact op Neem contact op
Software voor de lange termijn

Schakel ons ICT-bedrijf in Almere in

Zet ons ICT-bedrijf in Almere in voor uw ICT beheer! Wij zijn al sinds 1997 actief op het gebied van ICT. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! We komen graag zo snel mogelijk bij u terug. Tevreden klanten, daar gaat ons hart elke keer weer sneller van kloppen. Bij ons ICT-bedrijf in Almere is uw ICT altijd in de juiste handen.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie