Wij zijn maatwerk

ICT-bedrijf Almere

Een ICT bedrijf in Almere nodig? Zet Wij zijn Merlin in. Wij helpen verschillende ondernemers in het MKB met betrouwbare ICT oplossingen op maat. We zijn zowel technisch als creatief en zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw problemen en uitdagingen.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT-bedrijf Almere onze werkwijze
Elipse Grid
Menu
ICT-bedrijf Almere oplossingen
Onze maatwerk oplossingen

Werkwijze van ons ICT bedrijf

Wij zetten graag een extra stapje voor u! Zo kijken we niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe u deze gebruikt. Wij kunnen zowel storingen oplossen als preventieve maatregelen nemen. We gaan op een zorgvuldige manier met uw systemen om. Dit ziet u meteen terug in het beheer en de manier waarop wij denken over vervangen en vernieuwen. Als echte ICT’ers lossen wij alles op. Wij voorzien u van een eerlijk advies en kunnen niet alleen onderdelen vervangen of repareren, maar ook leveren.

Neem contact op Neem contact op
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

Simpele zakelijke telefonie oplossing

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin bent u telefonisch altijd goed bereikbaar voor uw klanten. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Denk aan automatische doorschakelingen, verwijzende voicemails, bel menu’s, wachtrijen en meer! U krijgt bovendien meer inzicht in telefoongegevens. Maatwerkoplossingen zijn onze specialiteit, we programma de telefooncentrale namelijk zelf.

Neem contact op Neem contact op
ICT-bedrijf Almere telefonie oplossingen
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Schakel ons ICT-bedrijf in Almere in

Zet ons ICT-bedrijf in Almere in voor uw ICT beheer! Wij zijn al sinds 1997 actief op het gebied van ICT. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! We komen graag zo snel mogelijk bij u terug. Tevreden klanten, daar gaat ons hart elke keer weer sneller van kloppen. Bij ons ICT-bedrijf in Almere is uw ICT altijd in de juiste handen.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

ICT-bedrijf Almere gesprek
ICT-bedrijf Almere diensten
ICT-bedrijf Almere hardware