Wij zijn Merlin

Werkplekbeheerders MKB

Als werkplekbeheerders voor het mkb, helpen wij jou graag bij het inrichten van jouw online werkplekken. Met een online werkplek worden gegevens online opgeslagen en beveiligd. Daardoor hebben medewerkers vanaf iedere locatie toegang tot belangrijke bestanden en bedrijfsdata. Zeker als jouw medewerkers regelmatig vanuit huis werken, is een veilige online werkplek van belang. Wij zijn Merlin richt de digitale werkplekken optimaal in voor je bedrijf.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
Werkplekbeheerders MKB specialisten
Elipse Grid
Menu
Werkplekbeheerders MKB dienstverlening
Uw online werkplekken

Onze dienstverlening als werkplekbeheerders voor het MKB

Als werkplekbeheerders voor het mkb kunnen wij jouw online werkplekken volledig inrichten. Zo kunnen we bijvoorbeeld de juiste software voor je installeren en het Office 365 pakket inrichten. Verder kunnen we er ook voor zorgen dat jouw medewerkers altijd bereikbaar zijn, zowel telefonisch als per mail. Met VoIP kunnen we jou bijvoorbeeld een schaalbare en modulaire telefonie-oplossing bieden.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Uw wensen en eisen

Onze persoonlijke benadering

Hoe we jouw online werkplekken vormgeven, is volledig afhankelijk van je wensen en eisen. Als werkplekbeheerders voor het mkb luisteren we goed naar onze klanten. Jij geeft simpelweg aan wat je wilt, en wij realiseren het! Zo kunnen wij bijvoorbeeld een snel inzetbare en schaalbare infrastructuur opzetten, beheren we al jouw hardware en zorgen we bijvoorbeeld voor een volledig dekkend en centraal beheerd wifi netwerk verdeeld over meerdere locaties.

Bekijk portfolio Bekijk portfolio
Werkplekbeheerders MKB persoonlijk
Werkplekbeheerders MKB problemen oplossen
Optimaal presterende systemen

Problemen oplossen en voorkomen

Onze werkplekbeheerders voor het mkb zien erop toe dat jouw systemen altijd optimaal blijven werken. We grijpen bijvoorbeeld preventief in wanneer we kwetsbaarheden ontdekken. En is er toch eens sprake van een storing? Dan lossen onze specialisten het zo snel mogelijk voor je op! Wij vormen een verlengstuk van je organisatie en behandelen jouw systemen alsof het die van ons zijn.

Over ons Over ons
Vanaf iedere locatie toegang

De voordelen van een online werkplek

Vraag je onze werkplekbeheerders om een werkplek in te richten voor jouw mkb-bedrijf? Dan heb je vanaf iedere locatie toegang tot jouw digitale werkplek. Zo kunnen je medewerkers zo efficiënt mogelijk thuiswerken. Het werken in de cloud stelt medewerkers bovendien in staat om eenvoudig gegevens met elkaar uit te wisselen. Omdat jouw gegevens online zijn opgeslagen, gaan ze nooit zomaar verloren.

Neem contact op Neem contact op
Werkplekbeheerders MKB de voordelen
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

De mogelijkheden van onze werkplekbeheerders voor het MKB

Ben je benieuwd wat Wij zijn Merlin voor jou kan betekenen? Wij leveren maatwerk en realiseren online werkplekken die perfect op jouw bedrijf aansluiten. We nemen graag de tijd om jouw wensen en eisen in kaart te brengen. Neem contact met ons op, zodat wij het gesprek met je kunnen aangaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Werkplekbeheerders MKB persoonlijke benadering
Werkplekbeheerders MKB het team
werkplekbeheerders MKB fysieke werkplek