Wij zijn VoIP

VoIP specialist

Bent u op zoek naar een VoIP specialist die maatwerk telefonie-oplossingen kan verzorgen? Bij Wij zijn Merlin nemen we dit uit handen, zodat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten. Onze VoIP specialist denkt graag met u mee en zorgt voor programmering die geheel naar uw wens is ingericht.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
VoIP specialist op maatwerk
Elipse Grid
Menu
VoIP specialist voordelen
Kwaliteit & bereikbaarheid

Voordelen VoIP specialist

Zakelijke telefonie is een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering. U wilt immers goed bereikbaar zijn voor uw klanten. VoIP telefonie is dan een goede oplossing. Het staat voor Voice over Internet Protocol en is ook bekend als internet bellen via een telefoonnetwerk. Deze manier van telefoneren zorgt namelijk voor de beste gesprekskwaliteit en bereikbaarheid. Als onze VoIP specialist klaar is met inrichten dan belt u met deze manier van telefoneren nagenoeg gratis.

Neem contact op Neem contact op
Zakelijke telefonie op maat

VoIP specialist inschakelen

Bij Wij zijn Merlin begrijpen we dat zakelijke telefonie maatwerk vereist. Van één telefoonlijn tot een compleet callcenter met honderden toestellen, wij realiseren het voor uw bedrijf. Automatisch doorschakelen, een belmenu, of zelfs voicemails die doorgestuurd worden naar uw e-mail? Alles is mogelijk! Ook zorgen we voor compleet inzicht in uw telefoongegevens. En wilt u later opschalen? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op Neem contact op
VoIP specialist inschakelen
VoIP specialist en ICT
Allround systeembeheer

Specialisten in VoIP en ICT

VoIP bellen gaat via internet en daardoor heeft de kwaliteit van de verbinding invloed op de kwaliteit van telefonie. Bij Wij zijn Merlin bieden we allround systeembeheer, waarbij we naast het inrichten van zakelijke telefonie, ook aandacht besteden aan de rest van uw systemen. Dat kan gaan om het opzetten van een compleet eigen netwerk, het inrichten van mailprogramma’s en Office 365 of het connecten van printers. Onze ICT en VoIP specialisten helpen u met al uw vragen op het gebied van systeembeheer, zodat alles soepel loopt.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

VoIP specialist nodig? Neem contact met ons op!

Bij Wij zijn Merlin staan maatwerk en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze VoIP specialist denkt graag met u mee over het inrichten van uw zakelijke telefonie. Vragen? Gedegen advies nodig? Of uw huidige telefoonnetwerk opschalen? En zoekt u een partner die altijd voor u klaarstaat bij eventuele vragen of problemen in de toekomst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en kies voor onze services met een persoonlijke aanpak.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

VoIP specialist werkwijze
VoIP specialist altijd en overal
VoIP specialist door het hele land