Wij zijn maatwerk

Cloud werkplek

Belangrijke documenten en andere bestanden wilt u op een efficiënte en veilige manier opslaan. Dat kan met een cloud werkplek! Zo heeft u ook altijd toegang tot opgeslagen gegevens. Bij Wij zijn Merlin realiseren we cloud werkplekken die optimaal ingericht zijn. Spreekt dit u aan? Verbeter de workflow en neem contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
cloud werkplek WZM
Elipse Grid
Menu
cloud werkplek specialist
Veiligheid en toegankelijkheid

Voordelen cloud werkplek

Een van de grootste voordelen van de cloud werkplek is dat u altijd toegang heeft tot bestanden en applicaties, waar u ook bent. Ideaal wanneer er vaak vanaf verschillende locaties gewerkt wordt. Daarnaast wordt samenwerking bevorderd, doordat u tegelijkertijd aan documenten kunt werken in de cloud. Wijzigingen worden real-time bijgehouden en opgeslagen, oudere versies zijn toegankelijk. Tot slot zorgen wij ervoor dat uw cloud werkplek optimaal beveiligd is. Zo beschermt u uw bestanden en raakt u ze nooit kwijt.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Zakelijke cloud werkplek op maat

Graag bespreken we uw wensen op het gebied van uw gepersonaliseerde cloud werkplek. Ieder bedrijf heeft immers andere behoeften en daar komt maatwerk aan te pas. U kunt op ons rekenen voor perfecte afstemming. Zo is een cloud werkplek niet alleen praktisch, maar verbetert het ook de workflow binnen uw bedrijf. We bepalen wie welke rechten heeft en op welke manier tools als Office 365 en Google aan uw cloud space worden gekoppeld. Zo realiseren we een zakelijke cloud werkplek op maat.

Neem contact op Neem contact op
cloud werkplek op maat
cloud werkplek uitbesteden
Complete support

Cloud werkplek en ICT

Naast het inrichten van uw cloud werkplek zijn we u ook graag op andere vlakken van dienst. We leveren complete ICT service, waarbij we software en hardware updaten en systemen tot in de puntjes inrichten. Wilt u op een later moment opschalen of loopt u tegen vragen of problemen aan? Als full service partner staan we bij Wij zijn Merlin razendsnel voor u klaar en zoeken we voor ieder ICT vraagstuk de beste oplossing. Wij regelen alles aan de achterkant, zodat u geniet van de voordelen aan de voorkant!

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Cloud werkplek realiseren?

Tijd om nu echt eens aan de slag te gaan met het realiseren van een veilige en effectieve cloud werkplek? Daar plukt u zeker de vruchten van! Wij hanteren een persoonlijke aanpak en hechten veel waarde aan maatwerk, zodat uw systemen goed aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en leg uw vraagstuk aan ons voor, dan gaan we graag voor u aan de slag.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Cloud werkplek maatwerk
cloud werkplek MKB
cloud werplek kantoor