Wij zijn maatwerk

Cloud werkplek

Belangrijke documenten en andere bestanden wilt u op een efficiënte en veilige manier opslaan. Dat kan met een cloud werkplek! Zo heeft u ook altijd toegang tot opgeslagen gegevens. Bij Wij zijn Merlin realiseren we cloud werkplekken die optimaal ingericht zijn. Spreekt dit u aan? Verbeter de workflow en neem contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
cloud werkplek
Elipse Grid
Menu
cloud werkplek in harderwijk
Veiligheid en toegankelijkheid

Voordelen cloud werkplek

Een van de grootste voordelen van de cloud werkplek is dat u altijd toegang heeft tot bestanden en applicaties, waar u ook bent. Ideaal wanneer er vaak vanaf verschillende locaties gewerkt wordt. Daarnaast wordt samenwerking bevorderd, doordat u tegelijkertijd aan documenten kunt werken in de cloud. Wijzigingen worden real-time bijgehouden en opgeslagen, oudere versies zijn toegankelijk. Tot slot zorgen wij ervoor dat uw cloud werkplek optimaal beveiligd is. Zo beschermt u uw bestanden en raakt u ze nooit kwijt.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Zakelijke cloud werkplek op maat

Graag bespreken we uw wensen op het gebied van uw gepersonaliseerde cloud werkplek. Ieder bedrijf heeft immers andere behoeften en daar komt maatwerk aan te pas. U kunt op ons rekenen voor perfecte afstemming. Zo is een cloud werkplek niet alleen praktisch, maar verbetert het ook de workflow binnen uw bedrijf. We bepalen wie welke rechten heeft en op welke manier tools als Office 365 en Google aan uw cloud space worden gekoppeld. Zo realiseren we een zakelijke cloud werkplek op maat.

Neem contact op Neem contact op
cloud oplossing zakelijk
Op maat gemaakte cloud werkplek
Complete support

Cloud werkplek en ICT

Naast het inrichten van uw cloud werkplek zijn we u ook graag op andere vlakken van dienst. We leveren complete ICT service, waarbij we software en hardware updaten en systemen tot in de puntjes inrichten. Wilt u op een later moment opschalen of loopt u tegen vragen of problemen aan? Als full service partner staan we bij Wij zijn Merlin razendsnel voor u klaar en zoeken we voor ieder ICT vraagstuk de beste oplossing. Wij regelen alles aan de achterkant, zodat u geniet van de voordelen aan de voorkant!

Neem contact op Neem contact op

Cloud werkplek realiseren? Neem contact op!

Tijd om nu echt eens aan de slag te gaan met het realiseren van een veilige en effectieve cloud werkplek? Daar plukt u zeker de vruchten van! Wij hanteren een persoonlijke aanpak en hechten veel waarde aan maatwerk, zodat uw systemen goed aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en leg uw vraagstuk aan ons voor, dan gaan we graag voor u aan de slag.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie