Wij zijn maatwerk

ICT maatwerk

ICT maatwerk gewenst? Wij zijn Merlin is gespecialiseerd in ICT oplossingen op maat. Wij zijn professioneel, snel en bieden effectieve oplossingen. Sinds 1997 zijn wij al actief op het gebied van ICT en bieden wij diverse ICT oplossingen aan MKB en ZZP ondernemers. De juiste ICT oplossingen op kantoor zorgen ervoor dat zowel jij als jouw medewerkers het werk beter en sneller kunnen uitvoeren. Dit zorgt tevens voor continuïteit op de werkvloer, wat uiteindelijk tot betere resultaten leidt. 

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT maatwerk en oplossingen
Elipse Grid
Menu
ICT maatwerk services
Onze maatwerk oplossingen

ICT maatwerk bij Wij zijn Merlin

Wij zijn Merlin zet graag een stapje extra voor jou. Als we jouw ICT omgeving onderzoeken slaan we dan ook niets over. We stellen vast welke ICT oplossingen het beste voor jouw ICT omgeving zijn. Zo waarborgen we de continuïteit op de werkvloer. De juiste hardware kiezen begint met jezelf de juiste vragen stellen, zoals aan welke eisen je PC, telefoon of server dient te voldoen. Welke software heb jij momenteel? En wat is je budget? Deze vragen zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste maatwerk oplossingen.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

Onze werkwijze

We brengen jouw ICT omgeving in kaart. We kijken niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe je deze gebruikt. We gaan uiteraard op een zorgvuldige manier met jouw systemen om. Dit zie je meteen terug in het beheer en de manier waarop wij denken over vervangen en vernieuwen. Als echte ICT’ers lossen wij alles op. Wij voorzien jou van een eerlijk advies en kunnen meer dan alleen gespecialiseerd in onderdelen vervangen of repareren.

Neem contact op Neem contact op
ICT maatwerk onze werkwijze
ICT maatwerk zakelijke telefonie
Wachtrijen, belmenu's en meer

Ook oplossingen voor telefonie

Ook oplossingen voor telefonie kunnen wij je bieden. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor wachtrijen, bel menu's, voicemails die worden doorgestuurd naar jouw e-mail, maar ook voor automatische doorschakelingen en inzicht in je telefoongegevens. Geef ons door wat jouw wensen zijn, zodat wij voor jou aan de slag kunnen. We zorgen ervoor dat jij telefonische altijd goed bereikbaar bent voor je klanten. Maatwerk telefonie oplossingen zijn onze specialiteit, we programmeren de telefooncentrale namelijk zelf.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Direct ICT maatwerk nodig? Neem contact op!

Ga jij voor ICT maatwerk? Wij zijn Merlin lost zowel storingen op, als het nemen van preventie maatregelen. Heb jij vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug. Maak ook de keuze voor ons ICT maatwerk en ga voor een verbeterde ICT omgeving!

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT maatwerk vergadering
ICT maatwerk specialisten
ICT maatwerk meeting