Wij zijn maatwerk

ICT maatwerk

ICT maatwerk gewenst? Wij zijn Merlin is gespecialiseerd in ICT oplossingen op maat. Wij zijn professioneel, snel en bieden effectieve oplossingen. Sinds 1997 zijn wij al actief op het gebied van ICT en bieden wij diverse ICT oplossingen aan MKB ondernemers. De juiste ICT oplossingen op kantoor zorgen ervoor dat zowel u als uw medewerkers het werk beter en sneller kunnen uitvoeren. Dit zorgt tevens voor continuïteit op de werkvloer, wat uiteindelijk tot betere resultaten leidt. 

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT maatwerk en oplossingen
Elipse Grid
Menu
ICT maatwerk services
Onze maatwerk oplossingen

ICT maatwerk bij Wij zijn Merlin

Wij zijn Merlin zet graag een stapje extra voor u. Als we uw ICT omgeving onderzoeken slaan we dan ook niets over. We stellen vast welke ICT oplossingen het beste voor uw ICT omgeving zijn. Zo waarborgen we de continuïteit op de werkvloer. De juiste hardware kiezen begint met uzelf de juiste vragen stellen, zoals aan welke eisen uw PC, telefoon of server dient te voldoen. Welke software heeft u momenteel? En wat is uw budget? Deze vragen zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste maatwerk oplossingen.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

Onze werkwijze

We brengen uw ICT omgeving in kaart. We kijken niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe u deze gebruikt. We gaan uiteraard op een zorgvuldige manier met uw systemen om. Dit ziet u meteen terug in het beheer en de manier waarop wij denken over vervangen en vernieuwen. Als echte ICT’ers lossen wij alles op. Wij voorzien u van een eerlijk advies en kunnen meer dan alleen gespecialiseerd in onderdelen vervangen of repareren.

Neem contact op Neem contact op
ICT maatwerk onze werkwijze
ICT maatwerk zakelijke telefonie
Wachtrijen, belmenu's en meer

Ook oplossingen voor telefonie

Ook oplossingen voor telefonie kunnen wij u bieden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor wachtrijen, bel menu's, voicemails die worde doorgestuurd naar uw e-mail, maar ook voor automatische doorschakelingen en inzicht in uw telefoongegevens. Geef ons door wat uw wensen zijn, zodat wij voor u aan de slag kunnen. We zorgen ervoor dat u telefonische altijd goed bereikbaar bent voor uw klanten. Maatwerk telefonie oplossingen zijn onze specialiteit, we programmeren de telefooncentrale namelijk zelf.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel

Diepgaande Technische Expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren

Direct ICT maatwerk nodig? Neem contact op!

Gaat u voor ICT maatwerk nodig? Wij zijn Merlin lost zowel storingen op als neemt preventie maatregelen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij u terug. Maak ook de keuze voor ons ICT maatwerk en ga voor een verbeterde ICT omgeving!

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT maatwerk vergadering
ICT maatwerk specialisten
ICT maatwerk meeting