Wij zijn maatwerk

ICT Zwolle

Uw ICT in Zwolle uitbesteden? Wij zijn Merlin is de juiste partij. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we altijd een passende oplossing en grijpen we preventief in. Wat uw ICT vraag ook is, we gaan elke uitdaging aan. Transparantie staat voorop, u weet altijd waar u aan toe bent.

Neem contact op Neem contact op
Maatwerk software
Elipse Grid
Menu
Voordelen van Maatwerk Software
Onze maatwerk oplossingen

Werkwijze van ons ICT bedrijf

Goed ICT-beheer is cruciaal voor de continuïteit en efficiëntie binnen uw bedrijf. Daarom dragen wij grote zorg en verantwoordelijkheid voor uw systemen. We gaan ermee om alsof het van onszelf is. We brengen uw ICT systeem in kaart. Zo kijken we niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe u deze gebruikt. We stellen de juiste vragen, zoals aan welke eisen uw telefoon, server of PC moet voldoen. Welke software erop gedraaid wordt, en wat uw budget is. Op basis daarvan kiezen we de juiste hardware.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Simpele zakelijke telefonie oplossing

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin is uw organisatie altijd optimaal te bereiken. Onze modulaire communicatie-oplossing heeft veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een kleine organisatie met één telefoonlijn of om een callcenter met 500 toestellen. We kunnen alles op maat inrichten, van voicemails en belmenu’s tot wachtrijen en automatische doorschakelingen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op Neem contact op
Software voor de lange termijn

De voordelen van Wij zijn Merlin

Wij zijn Merlin biedt maatwerk ICT oplossingen voor het MKB. We gaan iedere uitdaging aan en hebben een oplossing voor ieder probleem. We bieden: Flexibiliteit & eerlijkheid, Een oplossing voor ieder probleem, Preventieve maatregelen Snelle & persoonlijke service Maatwerk

ICT in Zwolle uitbesteden? Wij zijn Merlin!

Voor ICT in Zwolle moet u bij Wij zijn Merlin zijn. We beheren uw systemen met grote zorg en verantwoordelijkheid. Heeft u vragen over ons ICT-beheer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. We komen er zo snel mogelijk op terug.

Neem contact op Neem contact op
Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie