Wij zijn maatwerk

ICT Zwolle

Jouw ICT in Zwolle uitbesteden? Wij zijn Merlin is de juiste partij. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we altijd een passende oplossing en grijpen we preventief in. Wat jouw ICT vraag ook is, we gaan elke uitdaging aan. Transparantie staat voorop, je weet altijd waar jij aan toe bent.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT Zwolle uitbesteden
Elipse Grid
Menu
ICT Zwolle de werkwijze van ons
Onze maatwerk oplossingen

Werkwijze van ons ICT bedrijf

Goed ICT-beheer is cruciaal voor de continuïteit en efficiëntie binnen jouw bedrijf. Daarom dragen wij grote zorg en verantwoordelijkheid voor je systemen. We gaan ermee om alsof het van onszelf is. We brengen jouw ICT systeem in kaart. Zo kijken we niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe je deze gebruikt. We stellen de juiste vragen, zoals aan welke eisen jouw telefoon, server of PC moet voldoen. Welke software erop gedraaid wordt, en wat je budget is. Op basis daarvan kiezen we de juiste hardware.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
Chadli Hachani – Marketing & formulemanager TopParken

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

Simpele zakelijke telefonie oplossing

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin is uw organisatie altijd optimaal te bereiken. Onze modulaire communicatie-oplossing heeft veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een kleine organisatie met één telefoonlijn of om een callcenter met 500 toestellen. We kunnen alles op maat inrichten, van voicemails en belmenu’s tot wachtrijen en automatische doorschakelingen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op Neem contact op
ICT Zwolle op maatwerk
ICT Zwolle diensten

ICT in Zwolle uitbesteden? Wij zijn Merlin!

Voor ICT in Zwolle moet je bij Wij zijn Merlin zijn. We beheren jouw systemen met grote zorg en verantwoordelijkheid. Heb je vragen over ons ICT-beheer of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. We komen er zo snel mogelijk op terug.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

De voordelen van Wij zijn Merlin

Wij zijn Merlin biedt maatwerk ICT oplossingen voor het MKB. We gaan iedere uitdaging aan en hebben een oplossing voor ieder probleem. We bieden flexibiliteit en eerlijkheid en vinden een oplossing voor ieder probleem. We nemen preventieve maatregelen en helpen je altijd snel. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT Zwolle advies
ICT Zwolle op kantoor
ICT Zwolle installaties