Wij zijn API koppelingen

API koppeling Wordpress

Wil jij een API koppeling met Wordpress maken en alle systemen op de best mogelijke manier inrichten? Maak kennis met Wij zijn Merlin! Als specialist op het gebied van API koppelingen zorgen we ervoor dat de connecties tussen Wordpress en overige software aan jouw wensen en eisen voldoet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden binnen het MKB en ZZP.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
api koppeling wordpress specialist
Elipse Grid
Menu
specialist api koppeling wordpress
Nieuwe functionaliteiten

Wordpress API koppeling maken

Bij een Wordpress API wordt de informatie uit externe software realtime vertaald. Het is van belang dat deze koppelingen eenmalig goed worden ingesteld. Bij Wij zijn Merlin kunnen we u adviseren over de mogelijkheden. Wellicht zijn er oplossingen waar u zelf niet eens aan had gedacht, maar die uw bedrijfsvoering een stuk efficiënter en sneller maken. Ontdek het zelf en neem contact op om te weten wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op Neem contact op
stichting-onky-donky
DONEERMODULE & API KOPPELING NAAR HET CRM SYSTEEM VOOR STICHTING ONKY DONKY

"Dankzij het doneersysteem hebben wij veel mooie resultaten. Namelijk: structurele donateurs, veel meer eenmalige donaties, ons CRM systeem breidt zich uit en ons netwerk wordt groter. Voor ons is dit een enorm grote stap."

Bekijk case Bekijk case
Soepele websites en webshops

Alles kan, alles werkt

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Met een koppeling kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat de voorraad zichtbaar is in uw webshop, of dat de klant de bezorgopties kan zien. Zodra de bestelling is geplaatst wordt de voorraad in uw database automatisch bijgewerkt en ziet u het orderbedrag bijgeschreven op de gekoppelde bankrekening in uw boekhoudprogramma. Meer mogelijkheden ontdekken? Bekijk ons portfolio.

Neem contact op Neem contact op
WZM api koppeling wordpress
api koppeling wordpress MKB
Efficiënt en voordelig

Voordelen Wordpress API koppelingen

Er zitten meerdere voordelen aan het instellen van API koppelingen bij Wordpress. Zo gaat de bedrijfsefficiëntie erop vooruit, omdat veel gegevens automatisch bijgehouden worden. Dat zorgt voor meer snelheid. U heeft minder personeel nodig en bepaalt zelf welke systemen u wilt optimaliseren. De bezoekers op uw Wordpress website merken niets op, omdat de API op de achtergrond draaien.

Neem contact op Neem contact op
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

API koppeling Wordpress specialist? Neem contact op!

De mogelijkheden voor API koppelingen voor Wordpress zijn groot en op basis van uw specifieke uitdagingen en vraagstukken adviseren we u graag. We zetten eenmalig de basis van uw API Wordpress koppelingen goed. Daarna kunnen we altijd nieuwe software verbinden. En heeft u vragen? Dan staat onze helpdesk voor u klaar. Neem contact op met Wij zijn Merlin en ontdek de voordelen van API koppeling voor uw Wordpress website!

"*" geeft vereiste velden aan

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

op maat api koppeling wordpress
MKB api koppeling wordpress
api koppeling wordpress op maat