Wij zijn maatwerk

ICT bedrijf Amersfoort

Wij zijn Merlin is sinds 1997 hét ICT bedrijf in omgeving Amersfoort. We verzorgen uw complete ICT systemen. We lossen niet alleen iedere storing snel op, maar grijpen ook preventief in.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT bedrijf Amersfoort specialist
Elipse Grid
Menu
ICT bedrijf Amersfoort software ontwikkeling
Software op maat

Software ontwikkeling door ons ICT bedrijf in Amersfoort

Heeft u software nodig voor een specifieke toepassing? Bij Wij zijn Merlin snappen we dat het kant-en-klare software pakket niet altijd aansluit op uw organisatie. Daarom ontwikkelen we uw software op maat. Wij kunnen vrijwel ieder soort applicatie ontwikkelen. Zo maken we uw bedrijfsprocessen slimmer, eenvoudiger en goedkoper. Heeft u een uitdaging voor ons? We gaan hem graag aan!

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

Systeembeheer

Als ICT bedrijf in Amersfoort kunnen we ook systeembeheer voor u verzorgen. We zorgen ervoor dat uw systemen naar behoren werken. Daarnaast nemen we preventieve veiligheidsmaatregelen. Is er toch eens sprake van een storing? Dan grijpen onze specialisten direct in. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat uw systemen een lange tijd onbruikbaar zijn.

Neem contact op Neem contact op
ICT bedrijf Amersfoort systeembeheer
ICT bedrijf Amersfoort ontwikkelingen
Continuïteit en efficiëntie

Het ICT bedrijf in Amersfoort voor online werkplekken

In uw organisatie staat continuïteit en efficiënte voorop. Dat begrijpen wij als geen ander. De basis hiervoor is een goede online werkplek. Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat al uw werknemers te allen tijden toegang hebben tot de documenten en data. Werken veel van uw medewerkers geregeld thuis? Dan is een veilige, online werkplek in de Cloud een must.

Neem contact op Neem contact op
Uw systemen goed beveiligd

Security

Goed ICT-beheer is de ruggengraat van uw organisatie. Daarom dragen wij grote zorg en verantwoordelijkheid voor uw systemen. Wilt u er zeker van zijn dat uw systemen goed beveiligd zijn? Laat in dit geval ook de beveiliging van de systemen aan Wij zijn Merlin over. Wij kunnen uw systemen tegen virussen beveiligen, maar bijvoorbeeld ook een back-up maken. Storingen lossen we binnen no-time op. En uw bestanden? Die zetten we eenvoudig voor u terug.

Neem contact op Neem contact op
ICT bedrijf Amersfoort security
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel

Diepgaande Technische Expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Op zoek naar een ICT bedrijf in de omgeving van Amersfoort? Wij zijn Merlin levert het totaalpakket. Van online werkplekken tot maatwerk software. En van de beveiliging tot de telefonie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag kennis.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT bedrijf Amersfoort op maatwerk
ICT bedrijf Amersfoort MKB
ICT bedrijf Amersfoort systeem