Wij zijn maatwerk

ICT bedrijf Amersfoort

Wij zijn Merlin is sinds 1997 hét ICT bedrijf in omgeving Amersfoort. We verzorgen uw complete ICT systemen. We lossen niet alleen iedere storing snel op, maar grijpen ook preventief in.

Neem contact op Neem contact op
ict bedrijf amersfoort
Elipse Grid
Menu
uw-ict-beheer-door-wij-zijn-merlin-in-amersfoort
Software op maat

Software ontwikkeling door ons ICT bedrijf in Amersfoort

Heeft u software nodig voor een specifieke toepassing? Bij Wij zijn Merlin snappen we dat het kant-en-klare software pakket niet altijd aansluit op uw organisatie. Daarom ontwikkelen we uw software op maat. Wij kunnen vrijwel ieder soort applicatie ontwikkelen. Zo maken we uw bedrijfsprocessen slimmer, eenvoudiger en goedkoper. Heeft u een uitdaging voor ons? We gaan hem graag aan!

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Systeembeheer

Als ICT bedrijf in Amersfoort kunnen we ook systeembeheer voor u verzorgen. We zorgen ervoor dat uw systemen naar behoren werken. Daarnaast nemen we preventieve veiligheidsmaatregelen. Is er toch eens sprake van een storing? Dan grijpen onze specialisten direct in. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat uw systemen een lange tijd onbruikbaar zijn.

Neem contact op Neem contact op
betrouwbaar ICT bedrijf amersfoort
service van ons ict bedrijf amersfoort
Continuïteit en efficiëntie

Het ICT bedrijf in Amersfoort voor online werkplekken

In uw organisatie staat continuïteit en efficiënte voorop. Dat begrijpen wij als geen ander. De basis hiervoor is een goede online werkplek. Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat al uw werknemers te allen tijden toegang hebben tot de documenten en data. Werken veel van uw medewerkers geregeld thuis? Dan is een veilige, online werkplek in de Cloud een must.

Neem contact op Neem contact op
Uw systemen goed beveiligd

Security

Goed ICT-beheer is de ruggengraat van uw organisatie. Daarom dragen wij grote zorg en verantwoordelijkheid voor uw systemen. Wilt u er zeker van zijn dat uw systemen goed beveiligd zijn? Laat in dit geval ook de beveiliging van de systemen aan Wij zijn Merlin over. Wij kunnen uw systemen tegen virussen beveiligen, maar bijvoorbeeld ook een back-up maken. Storingen lossen we binnen no-time op. En uw bestanden? Die zetten we eenvoudig voor u terug.

Neem contact op Neem contact op
ict bedrijf amersfoort snel en efficient

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Op zoek naar een ICT bedrijf in de omgeving van Amersfoort? Wij zijn Merlin levert het totaalpakket. Van online werkplekken tot maatwerk software. En van de beveiliging tot de telefonie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag kennis.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie