Systeem en netwerkbeheer – Flexibele werkplekken op basis van Microsoft Office 365

Menu
Ga terug naar het overzicht

Peter Paul Coppes van Psychologiepraktijk van Buuren wilde ijzersterk systeembeheer, een snel inzetbare en schaalbare infrastructuur en iemand die meedenkt over ICT oplossingen voor een snelgroeiened bedrijf. Daarvoor is hij bij ons aan het juiste adres!

Op dit moment beheert Wij zijn Merlin alles op het gebied van server en netwerk infrastructuur. Zo beheren we alle hardware (Laptop’s, Pc’s en randapparatuur, Microsoft office 365 E-Mail, Mobile Device Management en Sharepoint installaties. Ook beschikt Psychologiepraktijk van Buuren over een volledig dekkend en centraal beheerd wifi netwerk verdeeld over de meerdere locaties.

 

Peter Paul Coppes – Praktijkhouder 

Psychologiepraktijk van Buuren heeft drie jaar gelden bewust gekozen voor Wij Zijn Merlin als partner in IT. Wat ons betreft zijn er vele partijen in de markt die onze ‘bites & bytes’ zouden kunnen beheren. De drive van Evert en de klantgerichtheid van de medewerkers heeft voor ons de doorslag gegeven, wij voelen ons ontzorgd door Wij Zijn Merlin en zijn zeer content met onze keuze voor hen.

Wij zijn een organisatie die 50-100% per jaar groeit en Wij Zijn Merlin denkt mee hoe onze ICT omgeving er uit zou moeten zien over 2-3 jaar en niet alleen voor vandaag.

Interesse?

Wil jij gebruik maken van onze diensten? Of heb je een vraag? Onze specialisten staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op

Interesse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk