Wij zijn API koppelaars

Exact Online API koppeling

Exact Online staat zonder twijfel aan de top als het aankomt op goede boekhoudtools. Veel (grote) bedrijven werken met de software. Wat het zo handig maakt, is dat je diverse Exact Online API koppelingen kunt maken. Zo kun je tal van financiële zaken automatiseren, ideaal! Bij Wij zijn Merlin kun je terecht voor het inrichten van een Exact Online API koppeling. Neem contact met ons op voor zowel standaard oplossingen als maatwerk.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
Exact online API koppelingen
Elipse Grid
Menu
Exact online API op maat
Standaard opties

API koppeling Exact Online

Exact Online is dusdanig groot dat de ontwikkelaars diverse mogelijkheden bieden voor het maken van API koppelingen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een Exact Online API koppeling met Mollie, Shopify, WooCommerce of Lightspeed. Via XML kun je dan API integreren. Voor het maken van API koppelingen met Exact Online is enige kennis hiervan erg handig. Kies daarom voor Wij zijn Merlin, een professional die alles voor je inricht.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case

Exact Online API koppeling op maat

Soms bieden standaard API oplossingen niet alles wat je zoekt. Het kan dan ook lonen om een software specialist naar je API koppelingen te laten kijken. Waarom? Omdat je dan tot in de puntjes kunt automatiseren, waarmee je veel tijd en uiteindelijk ook geld bespaart. Bovendien wordt de kans op fouten kleiner. De specialisten van Wij zijn Merlin kijken graag met je mee en ontwikkelen Exact Online API koppelingen op maat.

Persoonlijk advies

API koppeling maken met Exact Online

Bij Wij zijn Merlin kies je voor specialisatie op het gebied van API. Je systemen worden goed bekeken, zodat je gedegen persoonlijk advies krijgt over de mogelijkheden van API koppelingen met Exact Online. Vaak is veel meer mogelijk dan dat je in eerste instantie dacht. Je voorkomt dubbele gegevens, houdt alles op de juiste manier bij en zorgt voor overzicht. Dat geeft vervolgens weer rust aan het hoofd.

Neem contact op Neem contact op
Persoonlijk advies Exact online koppeling
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Exact Online API koppeling? Neem contact op!

Als maatwerk software specialist ben je bij Wij zijn Merlin aan het juiste adres als je Exact Online met API’s wilt koppelen aan tal van andere programma’s! Krijg inzichten via handige dashboards en breng je bedrijf naar een hoger niveau. Als API koppelaars bieden wij meerdere services onder één dak. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Exact woocommerce koppelen specialist
Exact woocommerce voor MKB
Maatwerk koppeling tussen woocommerce en exact