Wij zijn maatwerk

ICT Ermelo

Uw ICT in Ermelo wordt volledig verzorgt door Wij zijn Merlin. Alles in 1 ICT-beheer. Van systeembeheer tot cloudoplossingen en van hardware tot software, niks is ons te gek. U geniet van de voordelen aan de voorkant, wij regelen alles aan de achterkant. Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op Neem contact op
Maatwerk software
Elipse Grid
Menu
Voordelen van Maatwerk Software
Onze maatwerk oplossingen

Systeembeheer in Ermelo

Bij Wij zijn Merlin zorgen we ervoor als alles werkt zoals het zou moeten werken. Simpel. We verzorgen uw complete systeembeheer. Dat wil zeggen dat we uw systemen onderhouden, dat we ervoor zorgen dat probleem voorkomen worden door preventieve maatregelen te nemen, en dat we storing snel oplossen. Dat doen we met grote zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid. Als echte techneuten lossen we alles op, ook als het niet per se onze verantwoordelijkheid is.

Neem contact op Neem contact op

De voordelen van ICT in Ermelo bij Wij Zijn Merlin

Als echt ICT’ers lossen wij ieder probleem op en nemen we ook preventieve maatregelen. Wij zetten graag een extra stapje voor u! Zo kijken we niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe u deze gebruikt. Met grote zorg en verantwoordelijkheid ontfermen we ons over uw ICT-systeem. We kunnen indien nodig ook onderdelen leveren, repareren en vervangen. Transparantie staat voorop, u weet altijd waar u aan toe bent.

Altijd en overal

Allround ICT-beheer

Wij zijn Merlin verzorgt ook de telefonie binnen uw organisatie. We realiseren oplossingen op maat zodat uw organisatie altijd goed bereikbaar is. Van automatische doorschakelingen tot belmenu’s, de mogelijkheden zijn groot. Ook voor kleine organisatie. Naast telefonie regelen we ook de implementatie van het Office 365 pakket. We zorgen ervoor dat de digitale werkplekken zo optimaal en efficiënt mogelijk ingericht zijn dat uw medewerkers zo productief mogelijk zijn. En uw bestanden zijn altijd veilig en toegankelijk. Wel zo prettig! Benieuwd naar de mogelijkheden van ICT in Ermelo? Neem contact met ons op!

Neem contact op Neem contact op
Software voor de lange termijn

Neem contact op voor ICT in Ermelo

ICT beheer in Ermelo besteedt u uit aan Wij zijn Merlin. Wij zijn al sinds 1997 actief op het gebied van IT en hebben een passende oplossing voor ieder probleem. We nemen preventieve maatregelen en zijn altijd transparant en eerlijk. We denken met u mee en geven u advies over uw systemen. We kunnen ook onderdelen leveren, repareren of vervangen. Kortom, voor allround ICT-beheer: Wij zijn Merlin. Neem contact met ons op, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie