Wij zijn maatwerk

ICT Ermelo

Uw ICT in Ermelo wordt volledig verzorgt door Wij zijn Merlin. Alles in 1 ICT-beheer. Van systeembeheer tot cloudoplossingen en van hardware tot software, niks is ons te gek. U geniet van de voordelen aan de voorkant, wij regelen alles aan de achterkant. Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
ICT Ermelo op maatwerk
Elipse Grid
Menu
ICT Ermelo systeembeheer
Onze maatwerk oplossingen

Systeembeheer in Ermelo

Bij Wij zijn Merlin zorgen we ervoor als alles werkt zoals het zou moeten werken. Simpel. We verzorgen uw complete systeembeheer. Dat wil zeggen dat we uw systemen onderhouden, dat we ervoor zorgen dat probleem voorkomen worden door preventieve maatregelen te nemen, en dat we storing snel oplossen. Dat doen we met grote zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid. Als echte techneuten lossen we alles op, ook als het niet per se onze verantwoordelijkheid is.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case

De voordelen van ICT in Ermelo bij Wij Zijn Merlin

Als echt ICT’ers lossen wij ieder probleem op en nemen we ook preventieve maatregelen. Wij zetten graag een extra stapje voor u! Zo kijken we niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. En niet alleen naar de laptop, maar ook naar hoe u deze gebruikt. Met grote zorg en verantwoordelijkheid ontfermen we ons over uw ICT-systeem. We kunnen indien nodig ook onderdelen leveren, repareren en vervangen. Transparantie staat voorop, u weet altijd waar u aan toe bent.

Altijd en overal

Allround ICT-beheer

Wij zijn Merlin verzorgt ook de telefonie binnen uw organisatie. We realiseren oplossingen op maat zodat uw organisatie altijd goed bereikbaar is. Van automatische doorschakelingen tot belmenu’s, de mogelijkheden zijn groot. Ook voor kleine organisatie. Naast telefonie regelen we ook de implementatie van het Office 365 pakket. We zorgen ervoor dat de digitale werkplekken zo optimaal en efficiënt mogelijk ingericht zijn dat uw medewerkers zo productief mogelijk zijn. En uw bestanden zijn altijd veilig en toegankelijk. Wel zo prettig! Benieuwd naar de mogelijkheden van ICT in Ermelo? Neem contact met ons op!

Neem contact op Neem contact op
ICT Ermelo all-round ICT beheer
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel

Diepgaande Technische Expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren

Neem contact op voor ICT in Ermelo

ICT beheer in Ermelo besteedt u uit aan Wij zijn Merlin. Wij zijn al sinds 1997 actief op het gebied van IT en hebben een passende oplossing voor ieder probleem. We nemen preventieve maatregelen en zijn altijd transparant en eerlijk. We denken met u mee en geven u advies over uw systemen. We kunnen ook onderdelen leveren, repareren of vervangen. Kortom, voor allround ICT-beheer: Wij zijn Merlin. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT Ermelo specialisten
ict-ermelo-it-oplossingen
ict-ermelo-ontwikkeling