wij zijn voip

VOIP Telefonie

Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat je altijd goed bereikbaar bent voor jouw klanten. Per mail, maar ook per telefoon. We regelen maatwerk telefonie-oplossingen voor zowel het MKB als ZZP. Geheel geprogrammeerd naar wens, op maat ingericht.

Neem contact op Neem contact op
VOIP telefonie
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Wat is VoIP telefonie?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en is beter bekend als internet bellen. In tegenstelling tot digitaal bellen zoals Skype en Teams, maak je met VoIP gebruik van het telefoonnetwerk. Door de samenwerking tussen internet en telefoonlijn ervaar je de beste gesprekskwaliteit en ben je in tegenstelling tot analoge telefonie ben je altijd en overal bereikbaar. Je gebruikt weinig data en dit maakt VoIP bellen nagenoeg gratis. 

Is de kwaliteit van internet van invloed op VoIP telefonie?

De kwaliteit van internet is van invloed op de kwaliteit van de telefonie. Voor een gesprek heb je ongeveer 100KBPS bandbreedte nodig. 

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Wat zijn de voordelen van VOIP telefonie
voip telefonie

Voordelen van VOIP Telefonie

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin is uw bedrijf altijd optimaal bereikbaar. Onze modulaire communicatie-oplossing heeft veel mogelijkheden. Van één telefoonlijn tot een callcenter met 500 toestellen. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact op Neem contact op

Zakelijke telefonie oplossing

Wij zijn Merlin biedt een telefonie oplossing met veel mogelijkheden. Denk aan automatische doorschakelingen, voicemails die naar e-mail worden doorgestuurd, bel menu’s, wachtrijen en inzicht in telefoongegevens. We programma de telefooncentrale zelf. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat jouw wensen en eisen ook zijn, wij regelen het.

Altijd goed bereikbaar

Voice over IP

Wij zijn Merlin biedt een simpele zakelijke telefonie oplossing die alles kan. Onze telefonie oplossingen zijn eenvoudig uit te bereiden. Groeit jouw bedrijf hard? Dan zorgen wij ervoor dat de telefonie met je bedrijf mee schaalt. Zo kunnen klanten jou altijd goed bereiken en heb jij zelf nergens omkijken naar. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Altijd goed bereikbaar met Voice over IP
roby beusink stichting fonkel voip
Stichting Fonkel

Roby Beusink

Ondanks onze wisselende kantoortijden, aanwezige/afwezige medewerkers en veel verschillende evenementen, kwam Wij zijn Merlin met een perfecte oplossing waardoor wij altijd goed bereikbaar zijn!

Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering