wij zijn virusscanners

Virusscanners

Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat al uw apparaten beveiligd zijn tegen virussen, malware en ransomware. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie data en bestanden optimaal beschermd zijn. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Virusscanners
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Waartegen beschermt een virusscanner?

Onze virusscanners bestaan uit antivirussoftware die veelvoorkomende virussen, trojans en wormen op computers en apparaten kunnen detecteren en verwijderen. Zo houden wij apparaten – en data – veilig en wordt de hoeveelheid spam op uw apparaten aanzienlijk verminderd.

Bestaan de virusscanners alleen uit antivirussoftware?

Nee, sommige pakketten hebben naast antivirussoftware nog extra functies, zoals een firewall, het blokkeren van pop-ups óf het scannen van e-mails en internetpagina’s.

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Voordelen van Virusscanners
Virusscanners

Voordelen van Virusscanners

Onze virusscanners bestaan uit antivirussoftware die virussen op uw computers en apparaten kunnen detecteren en verwijderen. Zo houdt u uw apparaten – en data – veilig en vermindert u de hoeveelheid spam op uw apparaten.

Neem contact op Neem contact op

De virusscanners van Wij zijn Merlin

Door uw apparaten goed te beveiligen tegen virussen voorkomt u een cyberaanval en verkleint u de kans op bestemmingen. Onze virusscanners zorgen ervoor dat uw computer regelmatig gescand wordt op besmettingen. Komt er een besmetting aan het licht? Dan handelen we snel en adequaat om ervoor te zorgen dat uw data beschermd is. Daarnaast maken we dagelijks backups zodat u altijd toegang heeft tot uw bestanden.

Altijd opgeslagen

Al je apparaten beveiligd

Om u snel van dienst te zijn en te kunnen adviseren, maken wij gebruik van moderne cloudsoftware. Op deze manier kunnen wij uw bedrijfsveiligheid vanaf afstand monitoren en waar nodig ingrijpen als er iets fout gaat. Wij zijn snel, flexibel en altijd bereikbaar.

Neem contact op Neem contact op
Al je apparaten beveiligd
brenda-van-de-steeg-royalfoods-2
Royalfoods

Brenda van de Steeg

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie