wij zijn systeembeheer

Systeembeheer

Wij zijn Merlin verzorgt jouw complete systeembeheer. Wij werken voor zowel het MKB als ZZP. Simpel gezegd, wij zorgen ervoor dat alles werkt zoals het zou moeten werken. We onderhouden jouw systemen en zorgen ervoor dat problemen voorkomen – en indien nodig opgelost – worden.

Neem contact op Neem contact op
Systeembeheer
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder systeembeheer?

Onder systeembeheer valt het beheer en onderhoud van een ICT omgeving binnen een organisatie. Op deze manier zorgt Wij zijn Merlin ervoor dat alle netwerken en computersystemen op de meest optimale manier gebruikt kunnen worden. 

Ken ik ook terecht voor refurbished servers en wat is het voordeel daarvan?

Je kan bij Wij zijn Merlin ook terecht voor refurbished servers. Refurbished betekent dat we de data van de servers opschonen. Daarna testen wij alles en worden ze waar nodig gerepareerd. Zo geven wij producten een tweede kans terwijl ze de levensduur en kwaliteit van een nieuwe server hebben. 

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op

Voordelen van ons systeembeheer
ons systeembeheer

Voordelen van ons Systeembeheer

Wij beschouwen jouw systemen alsof ze van onszelf zijn. Dit zie je terug in het beheer en de manier waarop we denken over vervangen en vernieuwen. Als echte techneuten lossen we alles op, ook als het niet per se onze verantwoordelijkheid is. Wij geven eerlijk advies, kunnen niet alleen vervangen, maar ook repareren en leveren indien gewenst refurbished servers met garantie.

Neem contact op Neem contact op

Systeembeheer

We brengen de status van jouw systemen in kaart. Op basis daarvan stellen we een gemakkelijk leesbaar document op die jou helpt om gefundeerd keuzes te maken in het onderhouden van je systemen. Zo wordt de continuïteit van de onderneming of organisatie – ongeacht hoe groot of klein – gewaarborgd. We bieden advies, slimme oplossingen en een bak met technische kennis. Welke uitdaging heb jij voor ons?

Het totaalpakket

Complete dienstverlening

Wij zijn gewend om verder te kijken dan onze neus lang is. We kijken niet alleen naar de server, maar ook naar het netwerk. Niet alleen naar de laptop, maar ook naar de manier waarop je deze gebruikt. Niet alleen naar de oplossing voor een storing, maar grijpen ook preventief in. Dat is waar Wij zijn Merlin voor staat.

Neem contact op Neem contact op
Systeembeheer complete dienstverlening
brenda-van-de-steeg-royalfoods-2
Royalfoods

Brenda van de Steeg

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering