Wij leveren maatwerk

Werkplekbeheer uitbesteden

Wil jij jouw werkplekbeheer uitbesteden? Wij zijn Merlin richt jouw (online) werkplekken optimaal voor jouw MKB of ZZP in. Of het nou gaat om het realiseren van thuiswerkplekken voor jouw werknemers of een volledig werkplek in de cloud. Wij zijn Merlin denkt graag met je mee en kan het allemaal voor jou realiseren en onderhouden.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
Werkplekbeheer uitbesteden op maat
Elipse Grid
Menu
Werkplekbeheer uitbesteden de voordelen
De vele voordelen

Voordelen van werkplekbeheer

Het hebben van goed ingerichte werkplekken voor uw werknemers kent vele voordelen. Het leidt namelijk tot snellere processen, een hogere efficiëntie en een hogere continuïteit binnen uw organisatie. Frustraties over systemen die niet werken zijn daarmee verleden tijd. Wij zijn Merlin richt uw online werkplekken niet alleen in, maar biedt ook snelle oplossingen in het geval van complicaties. Ons motto is: ‘Alles kan, alles werkt’, en dat maken we ook waar.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Werkplek in de cloud

Heeft u een werkplek nodig waar u altijd en overal toegang tot heeft? Dan is een werkplek in de cloud de oplossing voor u. Zo kunnen u en uw werknemers de computer opstarten en meteen aan de slag, ook als ze bijvoorbeeld thuis aan het werk zijn. Alle bestanden worden in real-time bijgewerkt waardoor samenwerken nog makkelijker wordt. Misverstanden kunnen zo worden voorkomen. Wij zijn Merlin zorgt voor een veilige werkplek in de cloud.

Neem contact op Neem contact op
Werkplekbeheer uitbesteden flexibel en gemakkelijk
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Snel uw werkplekbeheer uitbesteden?

Heeft u online werkplekken nodig voor uw organisatie en wilt u dit uitbesteden? Laat dan uw werkplekbeheer inrichten door Wij zijn Merlin. Omdat iedere werkplek anders wordt gebruikt bieden wij altijd maatwerk. We zorgen voor een optimaal beheer passend bij uw situatie. We kijken met u mee naar de ideale inrichting van een online werkplek voor u of uw personeel.

Neem contact op

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Werkplekbeheer uitbesteden diensten
Werkplekbeheer uitbesteden fysiek
Werkplekbeheer uitbesteden op kantoor