Wij leveren maatwerk

Werkplekbeheer uitbesteden

Wilt u uw werkplekbeheer uitbesteden? Wij zijn Merlin richt uw (online) werkplekken optimaal voor u in. Of het nou gaat om het realiseren van thuiswerkplekken voor uw werknemers of een volledig werkplek in de cloud. Wij zijn Merlin denkt graag met u mee en kan het allemaal voor u realiseren en onderhouden.

Neem contact op Neem contact op
Werkplekbeheer uitbesteden
Elipse Grid
Menu
Werkplekbeheer uitbesteden
De vele voordelen

Voordelen van werkplekbeheer

Het hebben van goed ingerichte werkplekken voor uw werknemers kent vele voordelen. Het leidt namelijk tot snellere processen, een hogere efficiëntie en een hogere continuïteit binnen uw organisatie. Frustraties over systemen die niet werken zijn daarmee verleden tijd. Wij zijn Merlin richt uw online werkplekken niet alleen in, maar biedt ook snelle oplossingen in het geval van complicaties. Ons motto is: ‘Alles kan, alles werkt’, en dat maken we ook waar.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal

Werkplek in de cloud

Heeft u een werkplek nodig waar u altijd en overal toegang tot heeft? Dan is een werkplek in de cloud de oplossing voor u. Zo kunnen u en uw werknemers de computer opstarten en meteen aan de slag, ook als ze bijvoorbeeld thuis aan het werk zijn. Alle bestanden worden in real-time bijgewerkt waardoor samenwerken nog makkelijker wordt. Misverstanden kunnen zo worden voorkomen. Wij zijn Merlin zorgt voor een veilige werkplek in de cloud.

Neem contact op Neem contact op
Werkplekbeheer uitbesteden

Snel uw werkplekbeheer uitbesteden?

Heeft u online werkplekken nodig voor uw organisatie en wilt u dit uitbesteden? Laat dan uw werkplekbeheer inrichten door Wij zijn Merlin. Omdat iedere werkplek anders wordt gebruikt bieden wij altijd maatwerk. We zorgen voor een optimaal beheer passend bij uw situatie. We kijken met u mee naar de ideale inrichting van een online werkplek voor u of uw personeel.

Neem contact op

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie