Wij zijn Merlin

VoIP Arnhem

Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat klanten u goed kunnen bereiken. Zo kunnen we u onder meer helpen bij het opzetten van VoIP in Arnhem. VoIP is de afkorting voor Voice over Internet Protocol. Door over het internet te bellen, bent u altijd optimaal bereikbaar. Bovendien heeft VoIP nog een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de reguliere telefoonlijn.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
VoIP Arnhem op maatwerk
Elipse Grid
Menu
VoIP Arnhem de voordelen
Kwaliteit & bereikbaarheid

De voordelen van VoIP in Arnhem

Met VoIP telefonie bent u verzekerd van een uitstekende gesprekskwaliteit en een goede bereikbaarheid. VoIP is daarnaast een van de goedkoopste oplossingen voor telefonie. Het bellen verbruikt namelijk zeer weinig data. Omdat de gesprekken over het internet lopen, vraagt VoIP in Arnhem bovendien niet om een extra infrastructuur. Het installeren en onderhouden kost daarom relatief weinig tijd en geld.

Neem contact op Neem contact op
Een modulaire communicatie-oplossing

Een maatwerk telefonie-oplossing door Wij zijn Merlin

Wij zijn Merlin kan een maatwerk telefonie-oplossing voor u realiseren. Met VoIP in Arnhem kiest u voor een modulaire communicatie-oplossing. We kunnen één telefoonlijn voor u realiseren, maar ook een compleet callcenter met honderden toestellen. Veranderen de behoeften op een later moment? Dan kunnen wij uw telefooncentrale eenvoudig aanpassen.

Neem contact op Neem contact op
VoIP Arnhem telefonie oplossingen
VoIP Arnhem krachtige telefonie oplossingen
Verbonden kwaliteit

Krachtige telefonie-oplossingen op maat

VoIP bellen gaat via internet en daardoor heeft de kwaliteit van de verbinding invloed op de kwaliteit van telefonie. Bij Wij zijn Merlin bieden we allround systeembeheer, waarbij we naast het inrichten van zakelijke telefonie, ook aandacht besteden aan de rest van uw systemen. Dat kan gaan om het opzetten van een compleet eigen netwerk, het inrichten van mailprogramma’s en Office 365 of het connecten van printers. Onze ICT en VoIP specialisten helpen u met al uw vragen op het gebied van systeembeheer, zodat alles soepel loopt.

Neem contact op Neem contact op
Complete ontzorging

Geen omkijken naar uw telefonie-oplossing

Kiest u ervoor om VoIP in Arnhem door ons te laten realiseren? Dan bieden wij u complete ontzorging. U heeft zelf helemaal geen omkijken naar uw telefonie-oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd goed te bereiken bent. Merkt u dat uw bedrijf hard groeit? Dan kunnen we uw oplossing eenvoudig opschalen. Ziet u graag andere aanpassingen? Geef het aan ons door, en wij gaan voor u aan de slag!

Neem contact op Neem contact op
VoIP Arnhem serviceverlening
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Uitgebreide mogelijkheden naast VoIP in Arnhem

Naast dat wij VoIP in Arnhem voor u kunnen opzetten, bieden we u overigens nog veel meer mogelijkheden. Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in systeembeheer voor het MKB. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

VoIP Arnhem het kantoor
VoIP Arnhem specialisten
VoIP Arnhem dienstverlening