Wij zijn koppelaars

Mollie koppeling Exact Online

Ben je op zoek naar een professional die een Mollie koppeling met Exact Online kan maken? Wij zijn Merlin is je vertrouwde adres! Als specialist in het maken van koppelingen kun je bij ons terecht voor allerlei ICT oplossingen. Wij richten de koppeling op de juiste manier in en zijn tevens je partner voor andere software diensten. Wil je dus op de juiste wijze een Mollie koppeling maken met Exact Online? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Bekijk portfolio
Mollie koppelingen Exact Online
Elipse Grid
Menu
Gemak met Mollie koppelen met exact online
Ervaar het gemak

Mollie koppelen met Exact Online

Als webshop maak je gebruik van een betaalplatform. Mollie is daarin een populaire keuze. Om alle transacties goed en snel te verwerken, is een koppeling met het gebruikte boekhoudprogramma meer dan wenselijk. Maak je binnen het bedrijf gebruik van Exact Online? Dat komt dan goed uit, want deze twee tools werken echt perfect met elkaar samen. Laat Exact Online met Mollie koppelen door Wij zijn Merlin.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case

Exact Online koppelen met Mollie

Door de koppeling met Mollie en Exact Online te maken, bespaar je veel tijd en dus geld. Maar dat is niet het enige voordeel van deze koppeling. Exact en Mollie hebben namelijk samen een unieke oplossing voor betaallinks (payment links) ontwikkeld, die het beheer van debiteuren voor Exact-klanten makkelijker maakt. De Mollie betaallinks op de Exact facturen zorgen er in 86% van de gevallen voor dat je sneller betaald krijgt!

Bedien je klanten

Voordelen Exact Online en Mollie koppelen

Mollie is een betaalplatform waarmee je aan klanten alle populaire internationale en lokale betaalmethoden aanbiedt. Je maakt het betaalproces ook nog wat makkelijker door meerdere valuta aan te bieden. En door het koppelen van Mollie en Exact Online wordt dit alles op de juiste manier in de boekhouding verwerkt. Zo bedien je je klanten, zonder dat het je extra moeite kost. Eenmalig de koppeling in laten stellen door Wij zijn Merlin en je bent klaar.

Neem contact op Neem contact op
Voordelen exact online en mollie
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Mollie koppeling Exact Online? Neem contact op!

Als maatwerk software specialist staat Wij zijn Merlin voor je klaar als je graag Mollie aan Exact Online wilt koppelen. En ook voor andere ICT-diensten zijn we graag je partner. Zo kies je voor een specialist die meerdere diensten onder één dak biedt. En zo weet je zeker dat alles op de juiste manier ingericht wordt. Tijd en kosten besparen? Neem contact op.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Exact woocommerce koppelen specialist
Exact woocommerce voor MKB
Maatwerk koppeling tussen woocommerce en exact