Web app – Online spel met webshop koppeling

Menu
Ga terug naar het overzicht

Aanleiding
Scheur en speur laat Groningers, toeristen en recreanten op een leuke en speelse manier delen van de provincie Groningen ontdekken. Voor optimalisatie daarvan zochten we een partij die een spel plugin voor ons kon ontwikkelen welke we konden toepassen binnen WordPress en met name binnen de Woocommerce omgeving.

Doelstellingen
De spel plugin moest klanten enerzijds toegang bieden tot de spelomgeving direct ná bestelling en anderzijds toegang tot de diverse spelelementen. In de backend zouden deze elementen zelf door ons instelbaar moeten zijn en de spelelementen door ons zelf configureerbaar zijn.

Uitdagingen
In z’n algemeenheid hebben we de zaken vooraf goed uitgedacht en op papier gezet. Toch kwamen er tijdens het programmeren en testen diverse zaken naar voren welke vooraf niet af te vangen waren. Daarin hebben wij Wij zijn Merlin ervaren als een coulante partner die, net als de klant, een werkend eindresultaat wilt bereiken.

Uitgevoerde werkzaamheden
Wij zijn Merlin heeft een spel plugin gerealiseerd welke een activatie creëert voor de eindklant, welke ook deelbaar is op meerdere devices dmv een QR-code. Verder kunnen de spelers van ons spel d.m.v. de spel plugin toegang krijgen tot diverse spelelementen zoals de route, quiz-pagina’s en helppagina’s.

Resultaten
Wij zijn zeer te spreken over de spel plugin die Wij zijn Merlin heeft ontwikkelt, welke super stabiel is (nog nooit onregelmatigheden tegengekomen) en waardoor wij onze spelers een uitermate goede spelervaring kunnen bieden. Wij zijn Merlin heeft een cruciale rol gespeeld in het opzetten en uitbouwen van onze spelfunctionaliteit

Conclusies
Er is goed werk verricht, de communicatie was zoals je in dergelijke trajecten kan verwachten; snel, to-the-point en correct. Als je een ontwikkelaar zoekt binnen de WordPress, Woocommerce (en PHP) omgeving, dan is Wij zijn Merlin de partij voor je!

Niet verder zoeken!

Interesse?

Wil jij gebruik maken van onze diensten? Of heb je een vraag? Onze specialisten staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op

Interesse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk