Glasvezel voor jouw bedrijf

Glasvezel van Matrix IT

Is je internetverbinding te traag en onbetrouwbaar? Verlies je kostbare tijd door haperingen en storingen? Maak dan nu de overstap naar glasvezel met jouw bedrijf. Met glasvezel via Matrix ben je verzekerd van ultrasnel internet, betrouwbaarheid en een naadloze connectie. Doe vandaag nog de postcode check en ontdek of glasvezel beschikbaar is in jouw regio rondom Harderwijk.

Postcode check Postcode check
Neem contact op
Glasvezel van Matrix IT
Elipse Grid
Menu
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Glasvezel postcode check
Ook in de buitengebieden van Harderwijk

Glasvezel postcode check

Netorder.nl is dé postcode tool voor partners, zoals voor ons van Wij zijn Merlin. Met deze Glasvezel Postcode Checker voor bedrijven kun je snel en gemakkelijk zien wat er op jouw postcode geleverd kan worden. Zit je in een bedrijfsverzamelgebouw? Geen zorgen. Met deze tool kun je, indien van toepassing, de betreffende kamernummers noteren van de specifieke locatie. Doe nu de postcodecheck en krijg binnen enkele seconden een duidelijk overzicht van de verschillende internetpakketopties. Waarom zou je deze glasvezelcheck gebruiken? Simpelweg omdat deze vaak goedkopere opties laat zien en je een betere service biedt.

Postcode check Postcode check

Alle deelgebieden

Gebied Levert Matrix FTTO? Levert Matrix FTTH?
Veluwe Noord en Kampen Zuid Ja Ja
Gelderse Vallei Midden Nee Ja
Gelderse Vallei Zuid Nee Ja
Kromme Rijnstreek Nee Ja
Noordoost Veluwe Ja Ja
Noordwest Veluwe Ja Ja
Vallei en Veluwe Midden Ja Ja
Veluwe Oost Ja Ja
Harderwijk Ja Ja
Lelystad Ja Nee
Controleer welke verbinding leverbaar is

Krijg een aanbod afgestemd op jouw locatie

Met de simpele stappen vanuit de postcodechecker krijg je een duidelijk overzicht dat is afgestemd op jouw locatie. Heb je een bedrijfspand, zit je in een bedrijfsverzamelgebouw of wil je glasvezel gebruiken als consument? Ontvang dan een maatwerkaanbod met diverse details en kies wat het beste aansluit op jouw wensen. Check vandaag nog je postcode en profiteer van de snelheid en betrouwbaarheid die glasvezel te bieden heeft.

Neem contact op Neem contact op
Aanbod afgestemd op jouw locatie
Snelle toegang tot data via glasvezel
Wij zorgen dat het werkt

Snelle toegang tot data via glasvezel

Glasvezel is een technologie die gebruik maakt van dunne vezels van glas om data te transporteren via lichtsignalen. Hierdoor is glasvezel in staat om informatie met veel hogere snelheden en over grotere afstanden te versturen dan andere opties, zoals koper of COAX. Profiteer ook van dit supersnelle, betrouwbare en hoogwaardige internet en kies voor zakelijk glasvezel in de omgeving van Harderwijk. Wil je weten of glasvezel beschikbaar is op jouw locatie?

Neem contact op Neem contact op

Wij leveren Matrix glasvezel lijnen met snelheden tot wel 10Gbit

Met razendsnelle glasvezelverbindingen tot wel 10 Gigabit per seconde ervaar je de toekomst van het internet. Download grote bestanden in een mum van tijd, werk soepel in de Cloud en vergader online zonder haperende beelden of vertraging. Glasvezel is de snelste internetverbinding die er momenteel is. Met ons aanbod haal je het maximale uit jouw zakelijke verbinding. Waarom wachten?

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Cloud werkplek maatwerk
cloud werkplek MKB
cloud werplek kantoor