Onze slimme oplossingen

Zakelijke cloud oplossing

Een zakelijke cloud oplossing nodig? Wij zijn Merlin heeft verschillende oplossingen voor een zakelijke online werkplek. Zo kunnen u en uw werknemers net zo makkelijk thuiswerken als op kantoor. Of vanaf iedere andere locatie.

Neem contact op Neem contact op
Zakelijke cloud oplossing
Elipse Grid
Menu
Zakelijke cloud oplossing
De vele voordelen

Voordelen van een zakelijke cloud oplossing

Een zakelijke werkplek in de cloud kent vele voordelen. U kunt namelijk eenvoudig uw laptop open klappen en direct bij uw bestanden. Waar en wanneer u maar wilt. Wel zo makkelijk als u een keer vanuit huis wilt werken of weg bent van kantoor. Daarnaast worden alle bestanden in real-time geüpdatet. Dat maakt samenwerking met collega's aan hetzelfde project een stuk efficiënter.

Neem contact op Neem contact op
Altijd en overal online

Zakelijke online werkplek inrichten

Wij zijn Merlin kan u volledig ontzorgen bij het opzetten van een zakelijke cloud oplossing. Wij regelen de telefonie, richten Office 365 op maat voor u in en installeren alle benodigde software. Door onze uitgebreide support heeft u de zekerheid dat het werkt en blijft werken. Ons motto is niet voor niets: ‘Alles kan, alles werkt!’. Benieuwd naar wat Wij zijn Merlin voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Zakelijke cloud oplossing

Snel een zakelijke cloud oplossing nodig? Neem contact op

Heeft u direct een zakelijke cloud oplossing nodig? Wij zijn Merlin levert een zeer snelle service. Al sinds 1997 zijn wij actief op het gebied van ICT. Uw zakelijke cloud oplossing is dus bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat alles optimaal is ingericht en goed werkt. En gaan met uw systemen om alsof het onze eigen zijn.

Neem contact op

Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie