wij zijn software

Software Ontwikkeling

Wij zijn Merlin is expert in software beheer en ontwikkeling voor het MKB en ZZP. Jij denkt dat je een ingewikkeld probleem hebt als het aankomt op software en koppelingen? Wij hebben nog niet vaak nee hoeven verkopen.

Neem contact op Neem contact op
Wij zijn software ontwikkeling Wij Zijn Merlin
Elipse Grid
Menu
Voordelen van software ontwikkeling
Voor iedere uitdaging

Voordelen van onze software ontwikkeling

Door slimme koppelingen te maken, verbetert de productiviteit, worden er minder fouten gemaakt en bespaar je flink op kosten. Dat kan bijvoorbeeld door werkprocessen te stroomlijnen. Als de productiviteit van jou en jouw medewerkers verbetert, hou je meer tijd over voor zaken die er écht toe doen. Klanten, bijvoorbeeld.

Maatwerk Software Maatwerk Software
Onze koppelingen

Verbind je software

Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat jouw organisatie altijd op volle toeren kan draaien. Wat je wensen en eisen ook zijn, en hoe ingewikkeld jouw software en koppelingen ook lijken, wij regelen alles. Ons motto is ook niet voor niets “Alles kan, alles werkt.

API Koppelingen API Koppelingen
API Koppelingen

Koppeling tussen systemen

Wij zijn ervan overtuigd dat processen slimmer, gemakkelijker en goedkoper kunnen. Dat doen we door het koppelen van software. Van CRM-systeem tot webshop en van boekhoudpakket tot planningssoftware: als jij het kunt bedenken, kunnen wij het realiseren. We werken op maat. Zo realiseren we software die precies op jouw organisatie is afgestemd.

Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Wat vinden onze klanten

Zij gingen je voor

topparken-logo
qsbv_logo
inoma-logo
heering-logo
vacantievreugd-logo
royalfoods-logo

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering