Over ons

Menu
Software beheer en ontwikkeling
wij zijn software

Software beheer en ontwikkeling

Maatwerk software nodig? Wij zijn Merlin is allround softwareontwikkelaar en beheerder. We zijn specialist in het ontwikkelen van software en leggen de juiste API koppelingen. Voor optimale efficiëntie en snelheid van de bedrijfsprocessen.

Software Software
Wij zijn ICT Beheer

ICT Beheer

Goed ICT-beheer is belangrijk voor de continuïteit van uw organisatie. Daarom dragen wij grote zorg en verantwoordelijkheid voor uw ICT-systeem. Met een bak aan technische kennis lossen we iedere storing op en grijpen preventief in.

ICT Beheer ICT Beheer
Wij zijn ICT beheer WijZijnMerlin
Wij zijn Websites
wij zijn websites

Maatwerk websites

We bouwen functionele en snelle websites voor iedere organisatie. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd de juiste oplossing en het juiste design. We creëren unieke geoptimaliseerde websites voor de ultieme klantervaring.

Websites Websites
wij zijn security

Security oplossingen

De beveiliging van uw data en bestanden is cruciaal. Voorkom dat belangrijke informatie verdwijnt of gelekt wordt met de securityoplossing van Wij zijn Merlin. Met dagelijkse backups en slimme virusscanners zijn uw bestanden altijd toegankelijk – en veilig.

Security Security
Wij Zijn Security
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel

Diepgaande Technische Expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren

Directeur Gijsbert van den Ham
Directeur

Gijsbert van den Ham

Het is mooi om te zien dat klanten zorgeloos kunnen werken met de steeds weer nieuwe technologische oplossingen die wij als team bieden.

Wat vinden onze klanten

Zij gingen je voor

topparken-logo
logo-normec-qs
inoma-logo
heering-logo
vacantievreugd-logo
royalfoods-logo

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

*Met het invullen van uw email adres gaat u akkoord met het ontvangen van marketing emails gestuurd door Wij zijn Merlin
Beheer telefonie ICT
Wij zijn samenwerken binnen het team
Wij Zijn Merlin codering