wij zijn security

Security

Wij zijn Merlin biedt een volledige security oplossing. We zorgen ervoor dat uw online en lokale veiligheidsrisico’s verminderd worden en dat u altijd en overal veilig toegang heeft tot uw data en documenten.

Neem contact op Neem contact op
Security
Elipse Grid
Menu
Audit
Inventarisatie van risico’s

Audit

We starten met een inventarisatie van uw online veiligheidsrisico’s. Daarna voeren wij een complete kwetsbaarheidsscan op uw lokale netwerk uit. Tijdens deze audit nemen we uw volledige IT-systeem onder de loep. Zo worden de veiligheidsrisico’s in kaart gebracht. Op basis daarvan bepalen we de noodzakelijke volgende stappen.

Audit Audit
Detectie en oplossing

Virusscanners

Voorkomen is beter dan genezen, daar geloven we bij Wij zijn Merlin heilig in. Daarom werken we met virusscanners die vroegtijdig veiligheidsrisico’s detecteren en oplossen. Zo houdt u uw apparaten – en data – veilig en verkleint u de kans op besmettingen.

Virusscanners Virusscanners
Software voor de lange termijn

Backup

Wat uw IT probleem ook is, Wij zijn Merlin biedt de oplossing. Eén van onze expertises is het beveiligen en onderhouden van uw documenten en data. Iedere dag maken wij een backup van al uw data en documenten zodat er geen data verloren gaat of gelekt wordt. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten en waarborgt u de continuïteit van het bedrijf. Ook als er onverhoopt iets misgaat.

Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel.

Diepgaande technische expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren.

Wat vinden onze klanten

Zij gingen je voor

topparken-logo
qsbv_logo
inoma-logo
heering-logo
vacantievreugd-logo
royalfoods-logo
Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie