wij zijn audit

Audit

Beveiliging van data en systemen is essentieel. Wij zijn Merlin inventariseert wat de status is van uw beveiliging. Zo krijgt u meer inzicht in de inkomende en uitgaande online veiligheidsrisico’s van uw organisatie en uw lokale netwerk.

Neem contact op Neem contact op
Audit
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Wat is een audit?

Tijdens een audit wordt een website geheel onder de loep genomen. Op deze manier bekijken we verschillende softwaresystemen, de back-up faciliteiten, apparaten die gebruikt worden, de werkwijze van collega’s en voeren een volledige kwetsbaarheidsscan uit. Zo brengen we alle veiligheidsrisico’s in kaart.

Hoe vaak is een audit noodzakelijk?

Wij zijn Merlin voert jaarlijks een audit uit om te beoordelen of het managementsysteem nog steeds adequaat functioneert.

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Voordelen van onze Audit
Audit

Voordelen van onze Audit

Hoe zorgt u voor de juiste beveiliging? Waar moet u rekening mee houden? Hoe kunnen wij uw zorgen uit handen nemen? Deze vragen beantwoorden we met onze audit. We brengen in beeld welke online veiligheidsbehoeften er zijn. Vanuit daar bouwen we aan een IT-systeem die veilig – en efficiënt - werkt.

Neem contact op Neem contact op

Een volledige evaluatie

In de audit van Wij zijn Merlin nemen we uw volledig IT-systeem onder de loep. We bekijken uw verschillende softwaresystemen, de backup faciliteiten, de apparaten die gebruikt worden, de werkwijze van uw collega’s en voeren een volledige kwetsbaarheidsscan uit. Zo brengen we de veiligheidsrisico’s in kaart. Op basis daarvan bepalen we de noodzakelijke volgende stappen. Wat uw IT-probleem ook is, wij lossen het op. We gaan iedere uitdaging aan.

Transparant & duidelijk

Security inventarisatie

Zijn uw bestanden en data goed beveiligd? Wij zijn Merlin brengt de status van uw online en lokale beveiliging in beeld. Benieuwd hoe het ervoor staat met uw security? We komen graag langs om te inventariseren. Neem contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Security inventarisatie
Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Alle reviews Alle reviews
brenda-van-de-steeg-royalfoods-2
Royalfoods

Brenda van de Steeg

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie