Wij zijn maatwerk

ICT bedrijf Apeldoorn

Een goed ICT bedrijf in Apeldoorn nodig? Kies dan voor Wij zijn Merlin. Wij bieden ondernemers in het MKB ICT oplossingen op maat. Bent u zelf veel tijd kwijt aan uw ICT beheer? Zonde! Besteed het liever uit aan. Dan houd u tijd over voor uw core business.

Neem contact op Neem contact op
Over ons
ICT bedrijf Apeldoorn op maatwerk
Elipse Grid
Menu
ICT bedrijf Apeldoorn werkwijze
Onze maatwerk oplossingen

Werkwijze van ons ICT bedrijf in Apeldoorn

Schakelt u ons ICT bedrijf in Apeldoorn in dan kunt u rekenen op kwaliteit. Zo bekijken wij alle aspecten van uw ICT omgeving en ondernemen wij indien nodig actie. Wij gaan op een zorgvuldige wijze met uw systemen om, wat u direct terugziet in de manier waarop wij uw systemen beheren. Wij kunnen, als echte IT’ers, alles oplossen. Ook zaken waar wij niet direct verantwoordelijk voor zijn, lossen wij op. Wij geven een gedegen advies en zijn tevens in staat onderdelen te repareren of vervangen. Ook leveren wij nieuwe of tweedehands onderdelen.

Neem contact op Neem contact op
logo Topparken
CHADLI HACHANI – MARKETING & FORMULEMANAGER TOPPARKEN

"Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring met Wij zijn Merlin als IT-partner en systeembeheerder van TopParken. Wij zijn Merlin is een partij waar vooral geluisterd wordt naar de behoefte van de organisatie. Heerlijk, een no-nonsense cultuur."

Bekijk case Bekijk case
Altijd en overal

Zakelijke telefonie oplossing in Apeldoorn

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin bent u telefonisch altijd goed bereikbaar voor uw klanten. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het regelen. We leveren namelijk maatwerk oplossingen. Denk aan automatische doorschakelingen, verwijzende voicemails, bel menu’s, wachtrijen en meer! Met zakelijke telefonie van Wij zijn Merlin krijgt u meer inzicht in uw telefoongegevens.

Neem contact op Neem contact op
ICT bedrijf Apeldoorn zakelijke telefonie
ICT bedrijf Apeldoorn systeembeheerder
Zorgvuldig beheer

Systeembeheer Apeldoorn

Bent u op zoek naar een partij die uw systeembeheer in Apeldoorn kan verzorgen? Wij zijn Merlin beheert en onderhoud uw volledige ICT omgeving. Dat doen we zorgvuldig. We gaan met uw systemen om alsof het onze eigen systemen zijn. We zorgen ervoor dat uw systemen op een zo optimaal mogelijke manier gebruikt kunnen worden. Zien we ruimte voor verbetering? Dan geven we u advies.

Over ons Over ons
Snel en effectief

Effectief IT Beheer in Apeldoorn

Goed IT beheer is de basis van uw organisatie. Daarom kijkt Wij zijn Merlin naar het totaalplaatje. Niet alleen de printers en computers, maar ook de software en hardware. We brengen alles in kaart. En weten daardoor precies waar de knelpunten in uw organisatie liggen. Door de systemen goed te onderhouden voorkomen we storingen en waarborgen we de continuïteit in het bedrijf. Spelen er problemen op? Dan grijpen we snel en effectief in.

Neem contact op Neem contact op
ICT bedrijf Apeldoorn effectief IT beheer
Snel technische hulp

Vertrouw op constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom leveren we op maat gemaakte IT- en softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw doel

Diepgaande Technische Expertise

Onze IT- en software experts beschikken over de juiste technische kennis, waardoor we snel complexe en innovatieve projecten kunnen opleveren

Nu ons ICT-bedrijf in Apeldoorn inzetten?

ICT-bedrijf in Apeldoorn nodig? Wij zijn Merlin staat voor u klaar. We zijn al sinds 1997 zijn wij actief op het gebied van ICT. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier! Wij gaan graag met u in gesprek en beantwoorden al uw vragen tijdens een kennismakingsgesprek. Wordt u onze volgende tevreden klant? Zet dan Wij zijn Merlin in als ICT-bedrijf in Apeldoorn in.

Wat vinden onze klanten

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

ICT bedrijf Apeldoorn specialist
ICT bedrijf Apeldoorn impressie van WZM
ICT bedrijf Apeldoorn hardware