wij zijn backup

Backup

Voor de continuïteit van uw onderneming is het belangrijk dat u altijd en overal toegang heeft tot uw data. Daarom biedt Wij zijn Merlin backup-oplossingen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het verliezen van uw data.

Neem contact op Neem contact op
Backup
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen

Waarom een back-up maken?

Voor de continuïteit van een onderneming is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de data van je bedrijf. Daarom biedt Wij zijn Merlin back-up-oplossingen. Zo kan data nooit meer verloren gaan. 

Welke soorten back-ups zijn er?

Bij Wij zijn Merlin kun je kiezen tussen verschillende soorten back-ups.  Zo hebben we onsite back-up, online backup, óf een combinatie van beide. 

Andere vraag?

Staat je antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op Neem contact op
Voordelen van onze Backups
backup

Voordelen van onze Backups

Door onze backup-oplossingen zorgen we ervoor dat uw data en documenten toegankelijk blijven. Zo kunt u snel weer aan de slag wanneer er iets misgaat. U kunt kiezen voor onsite of online backup, óf voor een combinatie van beide. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, we helpen u graag verder.

Neem contact op Neem contact op

Garantie van continuïteit

Onze data backup-oplossing houdt in dat we iedere dag een backup maken van al uw data en documenten. Wij zijn Merlin begrijpt namelijk dat u en uw organisatie afhankelijk zijn van IT-systemen. Als u uw bestanden verliest kan dat grote gevolgen hebben voor uw bedrijf en voor de bedrijfsprocessen. Daarom is het hebben van een zeer recente backup absoluut noodzakelijk. Storing? Dan bent u in no-time weer aan de slag. Zonder al uw data verloren te hebben.

Altijd opgeslagen

Verlies nooit je data meer

Om u snel van dienst te zijn en te kunnen adviseren, zijn onze servers verdeeld over meerdere datacenters binnen Nederland. Zo hebben we alle diensten zelf in huis en kunnen we direct actie ondernemen als er iets fout gaat. Wij zijn snel, flexibel en altijd bereikbaar.

Neem contact op Neem contact op
Verlies nooit je data meer
brenda-van-de-steeg-royalfoods-2
Royalfoods

Brenda van de Steeg

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie