wij zijn voip

VoIP Telefonie

Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat u altijd goed bereikbaar bent voor uw klanten. Per mail, maar ook per telefoon. We regelen maatwerk telefonie-oplossingen. Geheel geprogrammeerd naar wens, op maat ingericht.

Neem contact op Neem contact op
VOIP telefonie
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen over VoIP Telefonie

Wat is VoIP telefonie?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en is beter bekend als internet bellen. In tegenstelling tot digitaal bellen zoals Skype en Teams, maakt u met VoIP gebruik van het telefoonnetwerk. Door de samenwerking tussen internet en telefoonlijn ervaar je de beste gesprekskwaliteit en bent u in tegenstelling tot analoge telefonie altijd en overal bereikbaar. U gebruikt weinig data en dit maakt VoIP bellen nagenoeg gratis. 

Is de kwaliteit van internet van invloed op VoIP telefonie?

De kwaliteit van internet is van invloed op de kwaliteit van de telefonie. Voor een gesprek heb je ongeveer 100KBPS bandbreedte nodig. 

Neem contact op Neem contact op
Voordelen van VOIP telefonie
voip telefonie

Voordelen van VoIP Telefonie

Met de telefonie oplossing van Wij zijn Merlin is uw bedrijf altijd optimaal bereikbaar. Onze modulaire communicatie-oplossing heeft veel mogelijkheden. Van één telefoonlijn tot een callcenter met 500 toestellen. Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op Neem contact op

Zakelijke telefonie oplossing

Wij zijn Merlin biedt een telefonie oplossing met veel mogelijkheden. Denk aan automatische doorschakelingen, voicemails die naar e-mail worden doorgestuurd, bel menu’s, wachtrijen en inzicht in telefoongegevens. We programma de telefooncentrale zelf. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat uw wensen en eisen ook zijn, wij regelen het.

Altijd goed bereikbaar

Voice over IP

Wij zijn Merlin biedt een simpele zakelijke telefonie oplossing die alles kan. Onze telefonie oplossingen zijn eenvoudig uit te bereiden. Groeit uw bedrijf hard? Dan zorgen wij ervoor dat de telefonie met u bedrijf mee schaalt. Zo kunnen klanten u altijd goed bereiken en heeft u zelf nergens omkijken naar. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op Neem contact op
Voice over IP
Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Alle reviews Alle reviews
Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie