wij zijn websites

Websites

Wij zijn Merlin bouwt snelle en unieke Wordpress websites en webshops voor iedere organisatie. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd de juiste oplossing en het juiste design. Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op Neem contact op
Websites
Elipse Grid
Menu
Wij Zijn Wordpress
Op uw wensen afgestemd

Maatwerk met wordpress

Voor al onze klanten werken wij met Wordpress. Dit Content Management Systeem is namelijk ideaal. Op basis van maatwerk Wordpress templates creëren we snel unieke websites die naadloos aansluiten op uw wensen, eisen en huisstijl.

WordPress WordPress
Optimalisatie

Volledig geoptimaliseerd

Wij zijn Merlin bouwt websites die volledig geoptimaliseerd zijn voor Google en andere zoekmachines. We zorgen ervoor dat de website voldoet aan de SEO eisen van Google zodat de website optimaal gevonden wordt en optimaliseren op basis van de Core Web Vitals. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Technische oplossingen Technische oplossingen
Wij Zijn Technische Oplossingen

Een snelle én fraaie website

Het maken van functionele, flexibele en zeer gebruiksvriendelijke websites: daar worden wij blij van. Bij het realiseren van uw website houden we rekening met alles. De vindbaarheid van de website in Google, het design én de klantervaring. Dat levert u een website op die zonder veel gedoe, meer bezoekers trekt. Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met u in gesprek!

user
Snel technische hulp
time
Makkelijk bereikbaar
settings
Altijd een oplossing

Wat vinden onze klanten

Alle Reviews Alle Reviews

Wat vinden zij

topparken-logo
qsbv_logo
inoma-logo
heering-logo
vacantievreugd-logo
royalfoods-logo
Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie