Wij zijn online werkplekken

Online werkplekken

Goede online werkplekken zijn cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijf. Wij zijn Merlin realiseert online werkplekken die optimaal ingericht zijn voor uw medewerkers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op Neem contact op
Online werkplekken
Elipse Grid
Menu
Voordelen van online werkplekken
Onze koppelingen

Voordelen van online werkplekken

Door online werkplekken goed en zorgvuldig in te richten verbetert u de continuïteit en efficiëntie binnen uw organisatie. Uw medewerkers hebben namelijk altijd – en overal – toegang tot data, bestanden en applicaties.

Neem contact op Neem contact op

Alles in de cloud

Wij zijn Merlin begrijpt dat u en uw werknemers altijd en overal toegang moeten kunnen hebben tot data en bestanden. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen in uw bedrijf in de cloud werkt. De zoveelste nieuwe versie naar collega’s versturen, echt niet! In de cloud worden bestanden real-time geüpdatet, is alles altijd inzichtelijk en ontstaan er geen misverstanden. Daarmee bespaart u niet alleen tijd maar ook een hoop frustraties.

Altijd en over toegang

Werkplek inrichten

Wij zijn Merlin staat voor uw klaar bij het inrichten van uw online werkplekken. Denk aan het installeren van de juiste software, het inrichten van het Office 365 pakket en het regelen van de Telefonie. Wat kunnen we voor uw organisatie betekenen? Wat uw wensen of eisen ook zijn, wij regelen het!

Neem contact op Neem contact op
Verzorg de ideale klantervaring
Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Alle reviews Alle reviews
Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie